Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Molim za Unban odblokirajte moj nalog Ferid Kucevic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
ne znam
Players nickname
Ferid Kucevic
Administrators nickname
ne znam
Date
Feb 13, 2024
Time
19:48
Proofs
Ferid

Feki

Player
Player
U pitanju je osoba koju nisam prijavio a pritom je prva pocela da se ponasa neprikladno i bezobrazno me sprecavala da igram igru kako treba koliko vidim dobio sam ban navodno zbog nacionalizma a pritom da ja nisam prijavio tu osobu koja je mene prva uvredila bas na toj osnovi pritom da li bi meni to prilicilo u 25 godina i da li ja mogu biti takav covek a pritom zivim i rodjen sam u beogradu medju pravolsavcima bez obzira na to smatram i mislim da bih mogli da se nesto dogovorimo da se moj nalog vrati ako moze naravno nije mi u cilju da te teram na nesto sto recimo ne zelis ne pravdam se da nisam kriv to sto sam rekao rekao sam ali mislim da nisam dobio priliku da iskazem svoju verziju price jel ja nikad nikog ne bih uvredio a da taj mene nije prvi.. nadam se da cemo saradjivati eto ja bih pruzio ruku prijateljstva i bio bih zadovoljan kad bih mogao moj nalog Ferid Kucevic da se vrati i dajem casnu rec da vise necu dozvoliti da me bilo ko navuce na neko zlo cak i ako je ta osoba uvredila prvo mene

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom