By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pogledaj vreme prvo si me hapsio bez pasosa alooo nauci pravila nisu te naucili idi u skolu pravo malo pa odnda igraj gta stavili ste mi poternicu jadni ste to ne smete da radite bio sam u fam kuci aloo ma vi ste deca i vama je zanimljivo to bolest je to
pa vidis da ne zna sta radi nisu ga ovi sto stoje na 10-1 naucili mora snajper da ih malo razjurim odatleMile Lukovica debilcina mala najveca
mora malo apa vidis da ne zna sta radi nisu ga ovi sto stoje na 10-1 naucili mora snajper da ih malo razjurim odatle
hahaha desi twinkas foruma xDadmine willsone oni sami i priznaju u komentarima da su napravili prekrsaj
alo bre kako si me znasao i odakle mi zvezde kad ste mi vi stavili ja sam bio kuci u grazai od fam vi ne znate gde je to kako ste dosli i ko mi je stavio zvezde ja sam radio u lspd tada i covek mi bio u garazi zajebi to glupo ponasanje bezi bre nemas pojma da igras gtanije bol sve sta boli druze, imas fino nesto zvano pda i trazeni kriminalci ako nisi skonto imas 4 zvezdice, onda kad to kliknes nama pokazuje tvoju approximate lokaciju i onda idemo okolo i trazimo te ali ti nisi imao masku niti nista i tvoji ti govore da bjezis i logicki da ima pravo da te hapsi pa da ti onda uzme pasos, forum warrioru ne cudim se sto si jedan od mrzenih na serveru