By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!RP2WIN DECAKUAjde nemoj da kukaš, dokument sa PD i ostalo je potpisan i zavrsen, zajednicke akcije i ostala patroliranja, na sta se ti zalis nemam rijeci
Da ti kazem Denza pitao sam administraciju i koliko su mi rekli ne postoji izuzetak oko toga da je radno mesto SAHP-a samo Paleto Bay i Sandy ShoresAjde nemoj da kukaš, dokument sa PD i ostalo je potpisan i zavrsen, zajednicke akcije i ostala patroliranja, na sta se ti zalis nemam rijeci
da li ovo znaci pretnja ili ne kapiram iskreno?Senior ce objasniti tom adminu a ja cu tebi, IC stvar nema veze sa OOC stvarima i forumom
Nemoj da se mjesas u moj posao i posao policije, tvoje je da slusas naredbe a ne radis rp2win.
Odbijena zalba ce biti i sljedeci put pamet u glavu a ne da pitas odakle mene tu, nemoj sutra da se iznenadis kad te u getu uhapsim sa bio, za ovaj bezobrazluk cu ti da se oduzim, da si barem postavio konkretnu zalbu pa ajdw, ovako cu ti upamtit id, sretno