Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na ponasanje administratora | Milan Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
50855
Players nickname
Luis_Blanco
Administrators nickname
Milan_Verstappen
Date
Feb 15, 2024
Time
14:05
Proofs
https://imgur.com/a/5E3e4mN

Bojke98

Player
Player
Evo ovako, danas kad sam hteo da udjem u igru, video sam da sam dobio Demorgan.
S obzirom da mislim da je admin koji me je kaznio, pogresio, zvao sam ingame nekog administratora kako bih ga pitao za misljenje vezano za tu situaciju.
Pitam da li neko moze da dodje, na sta mi doticni Milan Verstappen odgovara "idem".
Dosao je do mene, a ja vec nekoliko dana imam problem sa zvukom ingame, odnosno, ne cujem vecinu igraca od onog trenutka kad su bili lagovi na serveru (pisao sam tehnical supportu ovde), ja mu napisem na NON-RP chat "Ne cujem te". Znaci ne cujem sta covek prica, i on posle 30-40 sek stajanja ode sto je i logicno u takvoj situaciji. Ja napisem na tiketu razlog zasto sam ga zvao i postavim mu pitanje vezano za situaciju, on mene iskulira. Posaljem mu jos tri poruke kako bi mi dao odgovor, on me kulira. Kasnije dodjem na server opet, pitam da li je tu administrator koji me je kaznio kako bih popricao sa njim, odgovara mi isto Milan, i tu nastaje ova prepiska sa druge i trece slike.
Kaze mi decko da mi je na moju poruku na NON RP chatu da ga ne cujem odgovorio (na mikrofon) sa "Pisi mi na non rp" ahhahahah
Kao da je coveku na banu rekao udji u fam kucu, nemoj na mesto izlaska :D
I na sve to, jos indirektno priznaje da mi nije odgovorio zato sto sam mu pisao na tiket a ne na non rp chat??? Pa za sta sluze tiketi ako ne za isto?
Ova situacija sa Demorganom nije bitna uopste, bitno je samo njegovo ophodjenje prema igracima kojima imaju problem.
Ako vec nije znao da resi problem, mogao je napisati da pitam nekog iskusnijeg administratora, a ne na ovaj nacin.
Mislim da je duznost i uloga administratora da pokusa da resi problem ili da savet, a ne da gura sve po strani. Kad se vec prihvatio te uloge, treba i da je radi kako treba.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom