Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12669
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Lounaa Mikhailov
Date
Feb 15, 2024
Time
14:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/601332/#post-2184119

Denza Washington 🔥

Player
Player
Zdravo, zelim da iskazem svoje nezadovoljstvo u ogranicavanju RP-a , sta god da pokusam da uradim i ostvarim RP bojim se da cu kaznu dobiti.

Naime pricali smo o potpisivanju dokumenta kako bi SAHP i LSPD mogli medjusobno ulaziti na teritoriji kada traze osumnjicene i slicno ali ovo nije tema.

Radi se o tome da sam ja zaposlenik SAHP organizacije i da smo bili u potjeri od Sandy-a prema gradu, preko tablica sam napisao potjernicu i kako bi sebe osigurao trazio sam dozvolu na departmentu, citiram " SAHP za GOV Imamo li dopustenje za ulazak na teritoriju grada kako bi smo uhapsili osumnjicenog" nakon toga dobijam odgovor " GOV za SAHP 10-4 Kolege" Krenuo sam prema gradu i preko PD-a Tableta trazio igraca, pokazivalo nam je da se nalazi kod poste u gradu, zaustavili smo jednog igraca kod poste kako bi smo ga legitimisali ali tu nastaje problem gdje igrac pocinje raditi KRP ili RP2win, u smislu odakle nas u gradu, naravno nemam potrebu da se igracu izjasnjavam i objasnjavam da smo dobili dozvolu od vlade jer su to stvari povjerljive, nakon toga igrac nas kaci na forum, klip koji traje 30 sekundi gdje se on zali zasto smo mi u gradu, i naravno admin odobrava zalbu i kaznjava nas za fail rp.

Mislim da ovo nije u redu, ne znam zasto admin nije prepostavio da smo mozda trazili dozvolu, da nismo tek tako dosli u grad, zasto se admin mjesa u IC stvari i kvari RP, odluka koju je donijeo je zaista nepravedna, kao sto sam naveo po RP-u sam sebe osigurao kada sam se javljao na department bas zbog ovakvih razloga, jer ko ce kasnije krivu drinu ispravljati, pokusavam da slijedim pravila RP-a i po proceduri radim ostalo, medjutim kao sto sam naveo imam osjecaj da se moj rp ogranicava i da svaki naredni rp koji zelim da napravim i ostvarim moram imati straha da li ce admin mene kazniti i da li cu opet bez razloga morati sebe da pravdam

Nadam se da me razumijete sta sam zelio da kazem, zadnjih 20 dana gledao sam da ne prekrsim nijedno pravilo, ali cim udjem u drzavnu org nastaju problemi jer igraci na forumu vrse pritisak a admini ne donesu profesionalnu odluku, jer ako vec po rp-u imam mogucnost da trazim od GOV-a dozvolu za ulazak u grad i ista mi bude odobrena, zasto sam na forumu morao biti kaznjen, mislim da neke stvari nemaju potrebe na forumu da se rjesavaju, oc stvari se trebaju na forumu rjesiti a ic u vladi i putem kvalitenog rp-a

Toliko od mene
Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom