Sve se vidi u POV misic N mi je zbagovan ne mogu da pricam nemam mic
G GorazdSpuljabrat Player Player Joined Feb 16, 2024 Messages 40 Feb 16, 2024 #1 Sve se vidi u POV misic N mi je zbagovan ne mogu da pricam nemam mic
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Feb 16, 2024 #2 Pregled u toku!
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Feb 16, 2024 #3 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV cijele situacije Na vašem POV se vidi da ste imali već neku interakciju sa igračima to jest ne vidi se početak situacije Imate 12 sati da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV cijele situacije Na vašem POV se vidi da ste imali već neku interakciju sa igračima to jest ne vidi se početak situacije Imate 12 sati da ispravite ove greške
G GorazdSpuljabrat Player Player Joined Feb 16, 2024 Messages 40 Feb 16, 2024 #4 Ne znam sta bi hteo ti kad sta god da je bilo ne sme da me ubije u GZ ali evo
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Feb 17, 2024 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu! Greške nisu ispravljene u zadanom roku Na drugom POV se također ne vidi početak situacije + kada pričate na slovo N se vidi da vam druga osoba odgovara, a vaš glas se na videu ne čuje ZATVORENO!
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu! Greške nisu ispravljene u zadanom roku Na drugom POV se također ne vidi početak situacije + kada pričate na slovo N se vidi da vam druga osoba odgovara, a vaš glas se na videu ne čuje ZATVORENO!