Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37369
Players nickname
Limrex Sanchez
Suspect ID
42503
Date of violation
Feb 16, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/f5e17EP9eOU

DjukelaCash

Player
Player
Opet saljem iste dokaze posto je admin Simon Corey korumpiran i odbija zalbu pored svih dokaza gde se vidi da je ovo lider lspd i gde se jasno vidi da je tema razgovora grand rp i njegova organizacija. Na 14 sekundi od videa prvog videa se vidi discord nalog od lidera LSPD.

Hteo bih da mi neki drugi admin pregleda zlabu po mogucnosti senior posto je Simon Corey korumpiran

DjukelaCash

Player
Player
Admin je trazio pov iste situacije a ne da se snimi discord dan i po kasnije
To je trebao lepo da navede ne mogu ja da znam iz kojeg datuma admin oce pov ,ali jasno se vidi da je to lider pd marko keksic cak je 14.2.2024 pisao u cetu snimio sam da je od pre bio na serveru takodje sam snimio i na samom videu gde je toksican na 14 sekundi se vidi da je samnom u pozivu cuje se njegov glas nije moj problem sto je decko toksican ,a admin koji je pregledao zalbu korumpiran.

Marina Gomez

Player
Player
To je trebao lepo da navede ne mogu ja da znam iz kojeg datuma admin oce pov ,ali jasno se vidi da je to lider pd marko keksic cak je 14.2.2024 pisao u cetu snimio sam da je od pre bio na serveru takodje sam snimio i na samom videu gde je toksican na 14 sekundi se vidi da je samnom u pozivu cuje se njegov glas nije moj problem sto je decko toksican ,a admin koji je pregledao zalbu korumpiran.
npc ne mozes nista dokazati preko glasa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom