1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: CET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radni dan 18:00 do 00:00, vikend klizno vreme, nekad po ceo dan, nekad samo ujutru, nekad samo uvece
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): vikend 4-6h, radni dan 4-6h
6. Vaš Discord: legendstorm
7. Vaše ingame ime: Alex Hendrickson
8. Vaš ID: 40042
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Bio sam oba tako da mi je svejedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih opet biti u mogucnosti da pomazem ljudima na serveru, ranije sam to radio kad admin, bio sam A4 Curator Crimea i Statea posle
2. Koje su vaše prednosti?
Smirenost, stalozenost, bogato poznavanje igre i pravila tako da ne sam sposoban da pregledam svaku vrstu zalbe od dana 1. i donesem ispravnu odluku
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Sto se ove pozicije tice, ponekad slabost ce biti vreme i potencijalno odstustvo zbog posla
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku ne
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: CET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radni dan 18:00 do 00:00, vikend klizno vreme, nekad po ceo dan, nekad samo ujutru, nekad samo uvece
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): vikend 4-6h, radni dan 4-6h
6. Vaš Discord: legendstorm
7. Vaše ingame ime: Alex Hendrickson
8. Vaš ID: 40042
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Bio sam oba tako da mi je svejedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih opet biti u mogucnosti da pomazem ljudima na serveru, ranije sam to radio kad admin, bio sam A4 Curator Crimea i Statea posle
2. Koje su vaše prednosti?
Smirenost, stalozenost, bogato poznavanje igre i pravila tako da ne sam sposoban da pregledam svaku vrstu zalbe od dana 1. i donesem ispravnu odluku
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Sto se ove pozicije tice, ponekad slabost ce biti vreme i potencijalno odstustvo zbog posla
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku ne