Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
55017
Players nickname
Carlos Fargo
Suspect ID
39764, 37369
Date of violation
Feb 17, 2024
Time of violation
18:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iQhLEBTtYU8

DjukelaCash

Player
Player
"Pokusaj nabijanja warna" ja radim rp situaciju u kojoj proveravam PP aparate to sto vi volite da radite failrp isto kao i vas nacelnik nije moj problem

Eldar Sicario

Player
Player
Pretpostavljam da je ganjajne i prskanje nacelnika i ostalih zaposlenih isto RP situacija u kojoj provjeravas PP aparate

ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝗩𝗼𝗹𝗶𝗺 𝘀𝘃𝗲 𝘀𝘁𝗼 𝘃𝗼𝗹𝗲 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶
Player
slusaj moj fanboy-u ovo nije nikakav pokusaj nabijanja warna, nego si ti lepo self reporto svog lidera za earrape jer se dere bez ikakvog razloga

DjukelaCash

Player
Player
Pretpostavljam da je ganjajne i prskanje nacelnika i ostalih zaposlenih isto RP situacija u kojoj provjeravas PP aparate
Ne prskam ga ja nego kolega takodje nacelnik se dere i radi Earrape zamolicu admine da to takodje kazne sve se cuje u pov

Eldar Sicario

Player
Player
Nema veze ko ga prska, i ti ga ganjas i provociras. Mozes li mi reci koje tu pravilo krsis? Da nije CB?

Eldar Sicario

Player
Player
Ovdje nigdje nema earrapea LOL ali ostaviti cemo admina vidjeti ko ce biti kaznjen hahah

DjukelaCash

Player
Player
Dečak, Self reportas svog lidera i sebe a pored toga ne snimas sve slojeve. Ajde earrape al to što ti MG-as i plus nije običan igrač koji je caskao sa tobom, već je to lider org. LSPD-a.
Takodje pricaju na discordu cuje se na pocetku snimka kako mu 55017 govori "Evo ganja te" te doticni gospodin pocinje da bezi po stanici i izbegava da zavrsi rp situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom