Sve se vidi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vec sam kaznjen za failrp, id 39764 sam i dobio sam kaznu od Alnena sikteraSve se vidi
Eto i sam vidis da je bolje da prestanes ici za ovim svojim kolegom, pravi i tebi problemVec sam kaznjen za failrp, id 39764 sam i dobio sam kaznu od Alnena siktera
Ne prskam ga ja nego kolega takodje nacelnik se dere i radi Earrape zamolicu admine da to takodje kazne sve se cuje u povPretpostavljam da je ganjajne i prskanje nacelnika i ostalih zaposlenih isto RP situacija u kojoj provjeravas PP aparate
Mozes li mi reci koje pravilo Nacelnik krsi da nije Errape ?Nema veze ko ga prska, i ti ga ganjas i provociras. Mozes li mi reci koje tu pravilo krsis? Da nije CB?
Nikakav problem saljem ja svoju stranu pov-a gde radi errape (Nemoj samo da zovete onog korumpiranog admina opet zalbu da pregleda)Ovdje nigdje nema earrapea LOL ali ostaviti cemo admina vidjeti ko ce biti kaznjen hahah
Bravooooslusaj moj fanboy-u ovo nije nikakav pokusaj nabijanja warna, nego si ti lepo self reporto svog lidera za earrape jer se dere bez ikakvog razloga
Dečak, Self reportas svog lidera i sebe a pored toga ne snimas sve slojeve. Ajde earrape al to što ti MG-as i plus nije običan igrač koji je caskao sa tobom, već je to lider org. LSPD-a.Sve se vidi
Takodje pricaju na discordu cuje se na pocetku snimka kako mu 55017 govori "Evo ganja te" te doticni gospodin pocinje da bezi po stanici i izbegava da zavrsi rp situacijuDečak, Self reportas svog lidera i sebe a pored toga ne snimas sve slojeve. Ajde earrape al to što ti MG-as i plus nije običan igrač koji je caskao sa tobom, već je to lider org. LSPD-a.
Da bi izbegao RP situaciju...Takodje dotični (načelnik) ulazi u garderober sto ga odvodi u drugu dimenziju gde ga igrači ne mogu pronaći.
IspravljenoPrije nego sto pocnem pregledavati ovu žalbu ispravite naslov žalbe
Format mozete pogledati ovdje - IMPORTANT - Pravila za popunjavanje žalbe
Imate rok 4h