Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Krilic
Suspect ID
19485
Date of violation
Mar 5, 2022
Time of violation
19:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ftcaW7Q5tF4

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Sve je pocelo kada su me momci krenuli tjerati sa "njihovog teritorija" imam kucu pored njih, vise puta mi je opsovana majka a i snimio sam kako je opsovao na samome kraju videa kada mi je nestalo prostora snimanju pa se i ugasilo. ulica je cijelokupno nicija teritorija samo dvoriste koje dijeli kucu je teritorija te familije. Ali ajmo od pocetka

Momak mi je rekao da je ubijen od strane neka 3 lika ispred nase fam kuce sto i oni sami su rekli da su ga ubili i moze se cuti, ja sam dosao uljudno i pitao da li ste vi ubili lika iz moje familije i oni su rekli jesmo imas li nekih problema? Nakon toga mi odlazimo i oni izlaze iz auta dok smo mi usred ceste i pocinju da pucaju po nama. iste sekunde ja vadim revolver zajedno sa prijateljem i ubijamo ih, Oni su dignuti od strane bolnicara i krece psovanje majke, nisam uspio prva 4 puta snimitia kada je rekao " Pi**a ti materina" ali kasnije sam dosao do co leadera porodice i rekao mu da mi zove fino momka koji mi je opsovao majku da popricam sa njim u vezi situcaije, isto sam zvao admina da nadgleda situaciju da nebi doslo do pretjerane toxicnosti izmedju nas 2 a na kraju sam upalio snimanje i rekao adminu da je slobodan da ne trosi vrijeme na nas 2 radi nesporazuma. Momak je dosao i od tada krece moja situacija, prvo se vidi da momak na pocetku videa radi MG jer govori forum umesto RP chata gradski vebsajt. Nakon toga dolazi i taj momak koji je vrijedjao i priznaje da je ubio mog lika ispred porodicne kuce jer je moj prijatelj slucajno uradio nekoga od njih 2 u sta ja nisam bio upucen. Medjutim nakon toga dolazi do ponovnog vrijedjanja do samoga kraja videa gdje se cuje kako je ponovno meni rekao Pi**a ti materina, nakon toga kada je meni prestalo snimanje ( imam pov od dalje ali bi zalba trajala 15 minuta ) dolazi da on vadi pusku i ponovno prijeti meni ( na neutralnom teritoriju) da ce me ubiti i vrijedja me. Ja sam izvadio pusku i ubio momka koji je prijetio u strahu za moj zivot i uzvracanjem paljbe. Pucnjava u toku videa je demonstracija na koju su oba dvije strane pristale, sve nakon toga je bilo neutralno.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV koji je objavljen nije Vaš.
  • Također na istom POV-u se ne čuje glas igrača čiji je POV.
  • POV ne editovan/trimovan
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom