Informacije
1. Vaše ime u RL
Petar
2. Vaše godine
15
3. Vremenska zona
GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan
5-6h
5. Vaš Diskord
d1.m5
6. Vaše Ingame ime
Ranko Smrkobijelic
7. Vaš ID
30902
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Prije nego što sam krenuo igrati na Grand-u igrao sam na SAMP-u na Balkan School i na Skill Areni na kojima sam proveo dosta vremena. Ovaj projekt je ostavio dobar trag u mojem sjećanju koji nikad neću zaboraviti. Htio bih pomoći ovom projektu koliko god mogu na način da pomognem održavati pravilan RP. Volio bih pomoći novim igračima koji svakog dan ulaze na server te pomoći riješiti neke probleme koji ih muče u vezi servera. Smatram sve ljude svojim prijateljima što znaci da sam spreman svima podjednako pomoći.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, imam iskustva u RP-u, odgovornost, odlučnost
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Tvrdoglav
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Prijavljujem se za asistenta admina
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
1. Vaše ime u RL
Petar
2. Vaše godine
15
3. Vremenska zona
GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan
5-6h
5. Vaš Diskord
d1.m5
6. Vaše Ingame ime
Ranko Smrkobijelic
7. Vaš ID
30902
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Prije nego što sam krenuo igrati na Grand-u igrao sam na SAMP-u na Balkan School i na Skill Areni na kojima sam proveo dosta vremena. Ovaj projekt je ostavio dobar trag u mojem sjećanju koji nikad neću zaboraviti. Htio bih pomoći ovom projektu koliko god mogu na način da pomognem održavati pravilan RP. Volio bih pomoći novim igračima koji svakog dan ulaze na server te pomoći riješiti neke probleme koji ih muče u vezi servera. Smatram sve ljude svojim prijateljima što znaci da sam spreman svima podjednako pomoći.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, imam iskustva u RP-u, odgovornost, odlučnost
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Tvrdoglav
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Prijavljujem se za asistenta admina
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Nemam biznis