Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na Igraca u green zoni vade pistolj i psuju

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19579
Players nickname
Johan Nurkovic
Suspect ID
1838,5775 i 16215
Date of violation
Mar 5, 2022
Time of violation
10:33 PM
Proofs
https://streamable.com/mk7cka

Johan Nurkovic

Player
Player
Moj drug i ja smo otisli kod hotela da kupimo hranu,grupa ljudi su nam se primakli i pitali nas za posao.Mi smo odbili,i rekli smo da imamo para.Oni su tu posle krenuli sa ovom pricom koja je u ovom videu i imali su pistolje(psovali nam i vredjali po naciji)

Radel

CZBG
Player
Si prso ti druze lik je slucajno izvadio pistolji vratio ga dok se animacija nije zavrsila a ic psovanje je dozvoljeno

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Stavio si klip od 34 sekunde , pre toga rekao sam 3 puta bagro dosli ste iz crne gore u los santos i vredjao sam vas IC, gazili ste nas dole pola sata i niste nam dopustali da prevozimo početnike , vise sam vam puta rekao da se pomerite da ne Car ramate i vdmate.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Stavio si klip od 34 sekunde , pre toga rekao sam 3 puta bagro dosli ste iz crne gore u los santos i vredjao sam vas IC, gazili ste nas dole pola sata i niste nam dopustali da prevozimo početnike , vise sam vam puta rekao da se pomerite da ne Car ramate i vdmate.
Bez ikakve uvrede to što sam ovde napisao , imam ingame dosta prijatelja iz crne gore kao i u rl. Ništa loše ili nacionalisticki nisam mislio samo me je iznervirao njihov naglasak jer su nam stajali nad glavom , vdmali i car ramali . Isekao je jedini deo a pre toga sam im govorio zasto ste iz crne gore dosli u los santos

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Žalba nije ispravljena u datom roku
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom