ID 9496 - FailRp killRp Hapsi policiju pravi se heroj - Korumpiranost , vredja me zove me picka da da me jebe usta i jos stvasta ako je vama to ok onda nesto nije u redu ovde kako on moze to da radi i saljem link gde mi kaze mamu ti jebem pojacajte malo i cucete ga admin mimi kaze da se ne cuje to ali se zapravo cuje poslusjte malo i cucete imam ja i duzi snimak ako je potebno
ID 35303 FailRP KIllRP popusa drzanje uhapsenog pomaze mu da pobegne i kolegu is LSPD hapsi u celiji -Korumpiranost
ID 6790 FailRP KillRP udara LSPD kolege
Svo vreme me hapsi i na 6:56 se vidi kako udara LSPD i otvara celiju zatim oslobadja uhapsenog sto je zabranjeno- Korumpiranost
ID 21380- Nacionalizam
Ja volim da igram lepo da pricamo malo da se zezamo kao sto rekoh nemam nista od toga da ga hapsim ali budite realni vredja me kaze mamu ti jebem u picku i cuje se to videce da se cuje malo slabije kaze mislio je da ga nisam snimio ako ja precutim onda ocekujem kaznu i ja sam njemu to mogao da kazem a ne da mi samo reject zalbe sagledajte i stavite se u moju situaciju nista ne krsim osim malo MG
Ali ovo sto rade sahp je bezobrazno glupo je da kaze cigani i to
ID 35303 FailRP KIllRP popusa drzanje uhapsenog pomaze mu da pobegne i kolegu is LSPD hapsi u celiji -Korumpiranost
ID 6790 FailRP KillRP udara LSPD kolege
Svo vreme me hapsi i na 6:56 se vidi kako udara LSPD i otvara celiju zatim oslobadja uhapsenog sto je zabranjeno- Korumpiranost
ID 21380- Nacionalizam
Ja volim da igram lepo da pricamo malo da se zezamo kao sto rekoh nemam nista od toga da ga hapsim ali budite realni vredja me kaze mamu ti jebem u picku i cuje se to videce da se cuje malo slabije kaze mislio je da ga nisam snimio ako ja precutim onda ocekujem kaznu i ja sam njemu to mogao da kazem a ne da mi samo reject zalbe sagledajte i stavite se u moju situaciju nista ne krsim osim malo MG
Ali ovo sto rade sahp je bezobrazno glupo je da kaze cigani i to