Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Aplikacija I Ahmed Zambada

Rejected
Status
Not open for further replies.
A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
  • Informacije
    1. Vaše ime IRL: Ahmed
    2. Vaše godine: 18
    3. Vremenska zona: GMT +1
    4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 02:00
    5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5/6h
    6. Vaš Discord: radetinac1
    7. Vaše ingame ime: Ahmed Zambada
    8. Vaš ID: 6381
    9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
    1. Zašto želite postati admin?
  • Zelim se vratiti u administraciju jer je to najlepsi period mog boravka na serveru. Za mene je to jedan nezaboravan period tokom koga sam dobio ogromno iskustvo. Zelim opet pomagati igracima i sprijecavati krsenje pravila. Imam puno iskustva oko poznavanja pravila, prosao sam kroz sve moguce situacije i znam kako postupati u tim situacijama i kao admin i kao igrac.
    2. Koje su vaše prednosti?
  • Poznavanje pravila ( Jako dobro poznajem pravila, svojim dugim boravkom na serveru sam prosao kroz svakakve situacije i u kojima sam sva pravila prosao u praksi)
  • Timski Rad ( Znam kako raditi sa ljudima, jako sam kolegijalan i stojim na raspolaganju svim administratorima da im pomognem koliko je do mene)
  • Komunikativnost ( Jako sam komunikativan, uvijek sam otvoren za komunikaciju sa igracima kako bi im pomogao, npr. oko nekih pravila, situacija itd..)
  • Iskustvo ( Imam iskustvo u tome kako biti admin, mnogo vremena sam proveo u admin timu sto mi je donelo veliko iskustvo u poslu admina i kuratora organizacije)

3. Koje su vaše najveće slabosti?
  • Za sebe smatram da kao administrator nemam slabosti.
    4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
  • Naravno, spreman sam to uraditi za posao administratora.
    5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
  • Nemam biznis, ali da imam rado bih ga prodao.
    6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
  • Ne postoji nikakav problem koji bi me sprijecio da budem aktivan.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Pozdrav, kontaktiraj me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivana.
Rok za javljanje je 36h.

Discord: shayk

Status
Not open for further replies.
Top Bottom