A
Ahmed Radetinac
Guest
Guest
- Informacije
1. Vaše ime IRL: Ahmed
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 14:00 do 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5/6h
6. Vaš Discord: radetinac1
7. Vaše ingame ime: Ahmed Zambada
8. Vaš ID: 6381
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? - Zelim se vratiti u administraciju jer je to najlepsi period mog boravka na serveru. Za mene je to jedan nezaboravan period tokom koga sam dobio ogromno iskustvo. Zelim opet pomagati igracima i sprijecavati krsenje pravila. Imam puno iskustva oko poznavanja pravila, prosao sam kroz sve moguce situacije i znam kako postupati u tim situacijama i kao admin i kao igrac.
2. Koje su vaše prednosti? - Poznavanje pravila ( Jako dobro poznajem pravila, svojim dugim boravkom na serveru sam prosao kroz svakakve situacije i u kojima sam sva pravila prosao u praksi)
- Timski Rad ( Znam kako raditi sa ljudima, jako sam kolegijalan i stojim na raspolaganju svim administratorima da im pomognem koliko je do mene)
- Komunikativnost ( Jako sam komunikativan, uvijek sam otvoren za komunikaciju sa igracima kako bi im pomogao, npr. oko nekih pravila, situacija itd..)
- Iskustvo ( Imam iskustvo u tome kako biti admin, mnogo vremena sam proveo u admin timu sto mi je donelo veliko iskustvo u poslu admina i kuratora organizacije)
3. Koje su vaše najveće slabosti? - Za sebe smatram da kao administrator nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? - Naravno, spreman sam to uraditi za posao administratora.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) - Nemam biznis, ali da imam rado bih ga prodao.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? - Ne postoji nikakav problem koji bi me sprijecio da budem aktivan.