Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 6.23 + G.P 1.7. | Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1030
Players nickname
Orandz Draco
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 9, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KAgzIDq

Orandz Murda

Player
Player
Poštovani, S dubokim kajanjem obraćam vam se putem ovog unban appeala kako bih izrazio svoju iskrenu želju za ponovnom prilikom igranja na RS serveru, nakon što sam prije gotovo godinu dana bio banovan zbog bug abusea i transfera od preko 5 milijuna dolara putem luminous patika. Iako sam više puta pokušao uložiti žalbu za unban, svaki put sam dobio negativan odgovor. Međutim, i dalje gajim nadu da ću u budućnosti dobiti priliku za povratak, posebno s obzirom na to da su drugi igrači koji su bili u sličnim situacijama dobili manje stroge kazne, kao na primer za slanje pro motora poštom, gdje je kazna bila smanjena s 60 na 20 dana. Shvaćam da je moj prethodni postupak bio neprihvatljiv te da sam zaslužio kaznu. S obzirom na to, iskreno se kajem za svoje postupke i želim iskazati svoju spremnost na poštivanje pravila i povratak u zajednicu RS servera. Voljan sam surađivati s vama i dostaviti ID-ove igrača kojima su smanjene kazne, ako je to potrebno za razmatranje mog slučaja. Također, želim istaknuti da igram već duže vrijeme na EN3 (mogu navesti svoj ID i druge relevantne informacije) te sam spreman pridržavati se pravila i biti konstruktivan član zajednice. Jako mi nedostaje društvo i ekipa s RS servera, te bih cenio priliku da se ponovno pridružim. Pristajem na posledice, uključujući money wipe, kako bih ponovno stekao poverenje zajednice. Molim vas da razmotrite moj appeal sa razumijevanjem i milošću, te da mi pružite još jednu priliku da postanem odgovoran igrač i pridonesem zajednici na najbolji mogući način. S poštovanjem, Orandz Draco

Orandz Murda

Player
Player
Želio bih dodatno da napomenem sljedeće: Ljudi su iskoristili bug abuse i osigurali aute od 20-30$ mil. na 3 do 5 hiljada dana i sa tim uštedili stotine miliona, dobili ban na 60 dana, nakon isteka bana se vratili kao da se ništa nije desilo i ako ćemo porediti bug abuse koji sam ja uradio i ovaj, oni su napravili daleko veću štetu nego ja + ja sam već skoro godinu dana "odrobijao" služeći svoju kaznu perma bana što je daleko više od 60 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom