Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Mirjana Jahic | 45245

Rejected
Status
Not open for further replies.

mimi vip

Player
Player
Ime: Mirjana Jahic
Spol: Zensko
Dob: 30
Nacionalnost: Hrvatska
Mjesto rođenja: Zagreb
Boja očiju: braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Po celom telu.
Snage: Poslušna,Dobra kao vodja.
Slabost: Nervoza u nekim situacijana.

Mirjana Jahic rodjena je u Zagrebu pre 30 godina.
Roditelji su se borili za mene i trudili su se da imam sve sto mi je bilo potrebno..
Od samog detinjstva bila sam nemirna i nestašna, Zavrsila sam osnovnu i srednju skolu zatim sam se okrenula raznim poslovima.
U pocetku radila sam kao prodavacica u prodavnici to je trajalo 4 godine samo da bi imala za zivot da ne bi trazila od svojih..
Posle duzeg vremena naisla sam na jednu bandu koja su radila nezakonite radnje..Sa svojih 37 godine kupila sam svoj prvi pistolj i radila za bandu. Za njih sam radila sve dok nisam saznala da sam samo od koristi tamo,proslo je malo vremena i oni su mene opljackali u geto te sam ja istu noc lose reagovala i htela da se osvetim i zbog toga sam zavrsila u zatvoru i odradila kaznu.
U zatvoru sam zavrsila i medicinski fakultet te sam odma posle toga bila zaposlenja u drzavnu bolnicu i odkucili se okrenuti legalnom zivotu i da pomazem ljudima, sve je to islo dobro i dogurala sam do zamenika direktora, sve je islo dobro ljudi iz drzave su me postovali i svuda su me pozdravljali..
Posle par godina doslo je do jako velike krize te sam se opet pocela baviti ilegalnom poslu, imala sam kucu izvan grada pa sam pored posla u bolnici pocela se baviti prodajom i sadnjom marihuanu, Imala sam jako veliki zelju prestati sa tim ali drzava je i dalje bila u krizi... Pored svega toga pocela sam se baviti proizvodnjom sokova te zaposljivala mlade i doprinosivala jos neki novac sa strane.
Trenutno sam zaposlenja u Bolnici kod novog direktora kao cin,,kontrola rada" i posao ide odlicno i sve je organizirano.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom