1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10
5. Vaš Diskord: Gredelj#5458
6. Vaše Ingame ime: Diego Kocka
7. Vaš ID: 30140
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih postati admin jer želim pomagati ljudima, jer želim pomagati administratorima, jer mi je dosadio sam RP i jer mi je to jedan od ciljeva na ovome predivnome projektu.
2. Koje su vaše prednosti?
Vec dugo igram na ovome projektu, mislimd a sam dovoljno zreo za administratra i za neke malo vaznije odluke, smiren sam u skoro svim problematičnim situacijama, dosta sam snalažljiv, ljubazan i znam se ponašati u određenim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda, psovanje, korumpiranost...
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U vom trenutku me jedino može spriječiti škola.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10
5. Vaš Diskord: Gredelj#5458
6. Vaše Ingame ime: Diego Kocka
7. Vaš ID: 30140
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih postati admin jer želim pomagati ljudima, jer želim pomagati administratorima, jer mi je dosadio sam RP i jer mi je to jedan od ciljeva na ovome predivnome projektu.
2. Koje su vaše prednosti?
Vec dugo igram na ovome projektu, mislimd a sam dovoljno zreo za administratra i za neke malo vaznije odluke, smiren sam u skoro svim problematičnim situacijama, dosta sam snalažljiv, ljubazan i znam se ponašati u određenim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nepravda, psovanje, korumpiranost...
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U vom trenutku me jedino može spriječiti škola.