Informacije
1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: puki_verstappen
6. Vaše ingame ime: Puki Verstappen
7. Vaš ID: 34893
Dodatne informacije
1. Lider za..... FIB (Federalni Istrazni Biro)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u drzavnim organizacijama kao vrhovna komanda i kao zamenik guvernera (2 puta) i smatram da sam spremam preuzeti ovu organizaciju u svoje ruke
- Zelim napraviti ovu organizaciju tako da nas bude najvise na svakoj akciji i da netko kada pogleda FIB da se preplasi.
- I za kraj zelim biti vodja ove organizacije jer imam iskusnu ekipu koja bi mi pomogla da vodimo ovu organizaciju oba dva mjeseca i pokusali napraviti najbolji FIB u povjesti ovog servera
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Smanjio bih svadju izmedju clanova FIB-a i ostalih drzavnih organizacija.
-Dao bih ljudima cinove po radnom vremenu odnosno njihovom vremenu na smjeni.
- Davao bih bonuse za najaktivnije clanove u sedmici odnosno ljude koji su najvise hapsili, zapljenjivali drogu...
- Clanovi organizacije bi patrolirali cesce gradom i pomagali kolegama iz LSPD-a ako im treba nekakva pomoc.
1. Vaše ime IRL: Roko
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5+ sati
5. Vaš Discord: puki_verstappen
6. Vaše ingame ime: Puki Verstappen
7. Vaš ID: 34893
Dodatne informacije
1. Lider za..... FIB (Federalni Istrazni Biro)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam iskustva u drzavnim organizacijama kao vrhovna komanda i kao zamenik guvernera (2 puta) i smatram da sam spremam preuzeti ovu organizaciju u svoje ruke
- Zelim napraviti ovu organizaciju tako da nas bude najvise na svakoj akciji i da netko kada pogleda FIB da se preplasi.
- I za kraj zelim biti vodja ove organizacije jer imam iskusnu ekipu koja bi mi pomogla da vodimo ovu organizaciju oba dva mjeseca i pokusali napraviti najbolji FIB u povjesti ovog servera
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Smanjio bih svadju izmedju clanova FIB-a i ostalih drzavnih organizacija.
-Dao bih ljudima cinove po radnom vremenu odnosno njihovom vremenu na smjeni.
- Davao bih bonuse za najaktivnije clanove u sedmici odnosno ljude koji su najvise hapsili, zapljenjivali drogu...
- Clanovi organizacije bi patrolirali cesce gradom i pomagali kolegama iz LSPD-a ako im treba nekakva pomoc.
Cinovi u organizaciji:
30-FIB Direktor
29- Zamenik direktora
28-Asistent Direktora
27-Chief of staff
26-Deputy Chief of staff
25-00 agent
24-Head of department
23-Deputy head of department
22- Supervizor
21- DEA
20-UAT