Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 1.3 | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45688
Players nickname
Maximos Makedonas
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 7, 2023
Time
00:47
Proofs
xxx

Mkdmakso

Player
Player
Poštovani Mujo i Abraham,
Želim se iskreno izviniti zbog nedavnog prekršaja Generalnog Pravila 1.3 na Grand RP serveru. Razumem ozbiljnost situacije i želim vam predstaviti svoju zalbu, izražavajući iskreno kajanje zbog svojih postupaka.
Nemam nameru praviti probleme unutar zajednice niti ugrozavati iskustvo drugih igrača. Svestan sam da pravila postoje kako bi se očuvala ravnoteža i poštena igra. Ovom prilikom želim izraziti duboko žaljenje zbog svojih postupaka.
Molim vas da razmotrite moju zalbu kao izraz mog iskrenog kajanja i želje za popravljanjem. Shvatam da su pravila tu s razlogom te da je vaš cilj održati pozitivno i ugodno okruženje za sve igrače na serveru. Učim iz ovog iskustva i obećavam da ću poštovati pravila u budućnosti.
Molim vas za još jednu šansu kako bih mogao ispraviti svoje greške i doprineti pozitivnom iskustvu na Grand RP serveru. Spreman/na sam surađivati s upravom i poštovati sva pravila kako bih povratio poverenje zajednice. Hvala vam na razumevanju i prilici za ispravak mojih grešaka.
S poštovanjem, Maximos Makedonas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom