Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

andrejko

Дај на некој друга шанса као што Бог ни дал на нас
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Andrej Kostadinovski
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: andrej1206
6. Vaše ingame ime: Andrej Kostadinovski
7. Vaš ID: 45305

Dodatne informacije:

1. Lider za FIB (Federalni istražni biro)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Cao, hteo bi da postanem lider FIB-a jel mislim da mogu da uradim da FIB bude najaca organizacija na serveru jel sam dosta radio u drzavnim organizacija i znam da bi mogao da napravim bolju atmosferu kao lider FIB-a, ne samo u FIB-u nego i u druge drzavne organizacije sa time sto:

Smanjivanje toksicnosti:

Sta to znaci smanjivanje toksicnosti? Odkako sam krenuo igrati na ovom projektu vidio sam da dosta ljudi nemogu da kontrolisu svoje emocije te preko igre vredjalju nekog ili govore ruzne reci koje ne bi niko hteo da cuje. Samim tim bi zabranio bilo kakvu toksicnost od strane mojih clanova u organizaciji te ako se to ikad desi lice koje je bilo toksicno bi dobilo automatski kick iz organizacije.

Smanjivanje krsenje pravila:

U zavisnosti od koje pravilo je prekrseno delili bi se suspendi na: 24:00h, 48:00h i 7 dana za prekseno vise od jednog pravila.

Licni prestiz:

Zadnje vreme mi se pojavila ideja da budem lider svim organizacija na projektu. Nemam nesto previse iskustva kao lider organizacije tako da ovo bi bila sjajna sansa da vidim kako bi to izgledalo te ako uspem da odradim dva mandata to bi bio jako veliki uspeh u mojoj karijeri. Bio sam skoro u svim drzavnim organizacijama neki visi cin te znam kako i sta se radi i mislim da bi mogao da se snadjem kao lider FIB-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Organiziranje dogadjaja:

Svakih nekoliko dana ce biti neki dogadjaj od strane FIB-a gde ce moci ucestvovatia gradjani i drzavni sluzbenici, nagrade ce biti u razmatranju.

Svakih nekoliko dana ce se odrzavati neki vid treninga gde ce se i novi i stari clanove FIB-a razmatrati neke taktike oko pjacke prodavnica, talacke situacije, gun stor i drugo, isto tako ce se odrzavati vezba sa vojskom(NG) gde ce moci svako da se takmici u pucanju odnosno bice vezba pucanja.

Kvalitet i kvantitet:

Kada se budu odrzavli regrutacije za nove clanove FIB-a pitace se ljudi pravila koja moraju znati i nece se primati ljudi preko veze sem ako lider ne odobri da se to lice ubaci u organizaciju. Na ispitivanju ce se pitati najteza pitanje koja se moraju znati kako ne bi doslo da bilo kakvog slucajnog krsenja pravila gde lice nije znalo da to nesme da radi i bice obucavani da znaju sve.

Regrutacije:

Regrutacije ce se odrzavati svake nedelje vikednom, a mozda se odrzavalju i ranije u zavisnosti od ljudstava u organiazciji. Moci ce se praviti transferi u FIB i van FIB-a po uslovom da lice koje oce doci u FIB morace znati sva pravila koja su potrebana za ulazak u FIB. Pravila koja ce se ispitivati ce biti stavljenje na bubici, gde svako ko ispituje morace da ima video dokaz da je lice preslo "test".

Akcije:

Na akcije ce biti obavezno ici na primer na: raciju na bande/familije, racija na BM, talacka, gun shop, pljacka prodavnice, nosac, banka, transport eskorta, dousnik i drugi eventi koji bi organizirani. Sa akcije niko nece nikad bezati uvek ce mo ici do kraja.

Taktike:

Bice formirani timovi koi ce da odu na primer na talacku gde ce se napraviti odredjena taktika koju ce opredeliti Direktor ili Deputy Direktor ili neko od HC ko bude u tom trenutku na situaciji. Imacemo unapred isplanirane taktike za svaku prodavnicu, svako mesto za talacku, svaki gun shop i za sve ostale evente koji ce se dogadjati(nece biti samo jedna taktika nego vise njih pa u zavisnosti od uslova i slicno ce se opredeliti timovi koji ce biti rasporedjeni od naviseg cina na toj situaciji).

Bonusi:

Bonusi bi se delili svake nedelje za najaktivnije članove FIB-a odnosno ko je najvise hapsio, unistio drogu, bio na eventima i slično. Bonusi ce se deliti u zavisnosti od jedinice u koju je lice:

Drug team - Dobija bonuse za najvise unistavanje droge:
1. 100.000
2. 50.000
3. 30.000

Agenti - Dobijaju bonuse za najvise uhapsenih lica:
1. 100.000
2. 50.000
3. 30.000

MOSSAD - Dojija bonuse za najvise skupljenih dokaza za bandu/familiju:
1.100.000
2. 50.000
3. 30.000

SWAT - Dobija bonuse za najvise odradjenih akcija odnosno najvise prisustvovanju akcija:
1. 100.000
2. 50.000
3. 30.000

Komandir i Supezvizor - Dobijaju bonuse po licu koje su obicile:
1 lice x 30.000

Plus svaki dan po 30k od organizacije.

Rankovi:

30- Direktor
29- Deputy Direktor
28- Asistent of Direktor
27- Chief of staff
26- Deputy Chief of Staff
25- Head of Department
24- Deputy Head of Department
23- Direktor of MOSSAD
22- Direktor of SWAT
21- 00 Agent
20- Deputy Direktor of SWAT
19- Deputy Direktor of MOSSAD
18- 00 Agent na obuci
17- Komandir
16- Supervizor
15- SWAT Special agent
14- MOSSAD Special Agent
13- SWAT Senior Agent
12- MOSSAD Senior Agent
11- SWAT Agent
10- MOSSAD Agent
9- Drug team III
8- Special Agent
7- Drug team II
6- Senior Agent
5- Drug team I
4- Agent
3- New Agent
2- Agent na obuci
1- Suspend

Agent na obuci - nov clan FIB-a.
New Agent, Agent, Senior Agent, Sepial Agent - Patroliraju po gradu i hapse ljude.
Drug team I, Drug team II, Drug team III - Jedinice specijaliziran za unistavanj droge(moze da ide u patrolu samo sa agentima).
SWAT - Specijalna jedinica koja ima tesko naoruzanje i specijalne aute sa kojima dolaze na akcije, svake nedelju ce biti po 3-5 vezbi gde ce se SWAT obucavati i dobijati nove sposobnosti(moze sam da ide u patrolu jel je obucen za specijane situacije).
MOSSAD - Jedinica koja skuplja dokaze za bande i familije.
Supervizor - Drzi obuke novim clanovima kada nije tu Komandir.
Komandir - Drzi obuke novim clanovima.
00 Agent na obuci - Mora da ide u patrolu samo sa 00 Agentom.
Direktor of MOSSAD, Deputy Direktor of MOSSAD - Odgovorni su za jedinicu MOSSAD.
Direktor of SWAT, Deputy Direktor of SWAT - Odgovorni su za jedinicu SWAT.
Head of Department, Deputy Head of Department - Odgovorani su za jedinice Drug team i Agente.
Chief of staff, Deputy Chief of Staff - Prati rad Direktor of MOSSAD, Deputy Direktor of MOSSAD i Direktor of SWAT, Deputy Direktor of SWAT.
Asistent of Direktor - Pomaze Direktoru i Deputy Direktoru
Deputy Direktor - Zamenik Direktora ima sve mogucnosti ko Direktor samo kada Direktor nije tu.
Direktor - Kontrolise celu organizaciru, vodi evidenciju svim clanovima organizacije.

Rank up i rank down:

Rankovi ce se deliti samo zasluzenim ljudima koji se trude da organizacija napreduje. Aktivnost ce se pratiti tako sta ce svaka jedinica imati posebne sobe na diskordu gde ce na primer Drug team imati posebnu sobu gde pisu kad su krenuli sa radom, kada su zavrsili sa radom, koliko su droga unistili, ako su bili sa nekim kolegom sa kojem su bili, sta su uzeli iz skladista, sta su vratili u sladiste, na koje evente su bili i sve ovo mora biti dokumentovano sa slikom. Ostale jedinice ce imati nesta slicno primer za agente koliko su lica uhapsili i sve ostalo, za MOSSAD koliko su dokaza skupili i da li su skupili dobar dokaz za neku bandu/familiju, SWAT na koje akcije su bili i sve ostalo i tako za sve ostale rankove u organizaciji.

Kodovi:

10-1 -Svi agenti se vracaju u bazi i prave liniju.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora.
10-4 - Potvrda.
10-5 - Ponovite poslednji prenos na centrali.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos na centrali.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21 - Kako je stanje?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-30 - Potera za vozilo.
10-31 - Potera za pesakom.
10-32 - Pronadjeno osumjiceno lice i uhapseno.
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin.
10-55 - Zaustavljeno vozilo.
10-99 - Situacija Zavrsena.
Kod A - Pad igre.
Kod B - U + F8.
KOD C - Admin situacija, pauziran RP.

Ovo su samo nekih od mojih ideja za poboljanje RP-a.

(Napomena:

Samo da se zna nista nije uradjeno uspomoc AI sve je ragjeno "rucno", rankovi i kodovi su isti jel nije ih pisao AI jel nemoze da zna tolko oko kodova i rankova. Smatram da sam dobre rankove stavio i sa nema potrebe da ih menjam jel svaki rank ima svoju funskciju u organizaciji. Opet cu napomenuti rankovi i kodovi sam ja radio i nije bila nikakva pomoc bilokakve vrste AI tehnologije)

Hvala Vam na pregledu ove aplikacije, zelim svim ucesnicima sve najbolje i da ja uzmem FIB ;)
Nadam se da cu barem ako nista proci na ispitivanje pa po prvi put da vidim kako to izgleda. Hvala Vam i zelim Vam sve najbolje...

- Andrej Kostadinovski

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno !

Razlog : IG kazne !

( Kriterijum gledan u odnosu na druge kandidate , hvala na razumjevanju ! )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom