Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4760
Players nickname
Suki Yuruzu
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Mar 6, 2022
Time
15:16
Proofs
https://imgur.com/a/FG08159

Suki Yuruzu

Player
Player
Dobar dan, pre svega hteo bih da kažem da ovo nije žalba, već molba za unban. Hteo bih da počnem od početka igranja na GrandRP serveru i da Vam objasnim celu moju situaciju. Kada sam počeo da igram na Grandu nisam imao svoj Epic Games account pa se moj drug sa kojim igram ponudio da uzmem jedan od njegovih accounta jer ih je imao nekoliko. Naravno prihvatio sam to bez razmišljanja uzeo njegov Epic Games account i registrovao se na Grand i počeo sa igranjem igrao sam nekih mesec dana te nakon što sam dobio Warn na mom main account-u po preporuci druga sam odlučio da napravim twink da bih mogao biti u istoj organizaciji kao i on dok mi Warn ne prodje, tako sam i uradio, nastavio sam sa igranjem nekih mesec dana, da bih saznao da moj drug ima problema sa Epic Games-om i da je neko uzeo šifru od mog accounta i da ga on ne može vratiti nikako. Nakon par sati dečko kojeg sam upoznao InGame sa kojim sam bio baš dobar je rekao da ima viška Epic Games te mi je on dao jedan. Naravno ušao sam na svoj main account i nastavio sa igranjem u medjuvremenu sam ponovo dobio Warn na mom account-u pa sam se setio da imam twink, te sam probao da udjem na njega misleći da će sve biti normalno i da će mi dati moj twink account, medjutim kada sam ukucao E-mail i Šifru od mog twink naloga meni je automatski setalo nov account te mi je tražilo da napravim svog karaktera ,tu sam se malo zbunio pokušao da restartujem Rage ali se ponavljalo isto proverio sam nekoliko puta da li je to Email i Šifra od mog account-a i sve je bilo čisto sa time. Pomalo ljut i iznerviran što ne mogu da nadjem svoj twink nalog na kom sam imao dosta stvari odlučim da nastavim dalje misleći da je neki BUG i da će me samo ubaciti na moj twink nalog ,medjutim meni se stvorio nov karakter sa 16.000 ID-om neznajući za GENERALNO PRAVILO 1.4 odlučim da ipak nastavim da igram na tom account-u jer nisam imao nekog velikog izbora. Igrajući na ta 2 twink naloga nakon nekog vremena dolazi do svadje izmedju mene i mog bivšeg prijatelja gde on meni menja šifru od EpicGames accounta. Nakon toga dobijam full access account Epic Games od prijatelja iz stvarnog života i nastavim sa normalnim igranjem ali se desilo ovo gde sam ja dobio permaban ,jednostavno nisam imao nameru da zloupotrebim išta. Naravno napravio sam ogromnu grešku ,igrao sam sa mojim prijateljima po ceo dan bukvalno po 15h dnevno i bilo mi je mnogo zanimljivo, naravno i sad je ali sam mnogo toga pogrešio i zaista prekršio pravila servera. Ako je ikako moguće da mi oprostite meni i mojim ogromnim greškama jer zaista ne bih video svoj dan bez da udjem na server ,pričam sa drugarima na discord-u i ceo dan se zezamo i igramo. Grand mi mnogo znači ,mnogo mi je žao zbog svega što se desilo. Hteo bih još jednom da se izvinim ,jer igram skoro od početka servera čak sam jedno vreme bio i Administrator. Bio bih veoma zahvalan ukoliko bi mi pružili drugu šansu, naravno moja je greška što o ovome nisam obavestio chief administratore, ali eto nadam se najboljem.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postovanje, pa ako ste napravili vec "greskom" taj account sa ID 16k kako vi tvrdite, zasto ste onda aktivno igrali na njemu? Drugi je problem sto vi nemate samo taj treci racun od 16K ID kako tvrdite nego imate 4760, 9379, 6548, 2909, 3388. Svi accounti ce ostati trajno banovani osim vaseg main accounta tako da mi napisite ovdje koji je ID vaseg maina da bih se ban prebacio na 60 dana na taj account.

boteo

Player
Player
Mujo, ja sam upravo sad dobio perma ban jer sam dao Sukiju drugi Epic Games account i kada sam mu dao da može igrati rage on je meni rekao na discordu da mu pogledam share screen i vidio sam da kada je išao ulogirati pisao mu je moj mail. Ništa nisam skrivio, samo sam dao mom prijatelju Epic Games profil da igra.

boteo

Player
Player
Sukiju sam dao jedan od 6-7 Epic Games profila koje sam ja napravio dok je GTA V bio besplatan na Epic Games-u. Nisam mu dao svoj glavni Epic Games profil na kojem ja igram.

Suki Yuruzu

Player
Player
Poštovanje Gospodine Mujo, redom ću Vam objasniti sve što ste ne pitali i rekli u Vašem odgovoru. 16k ID account je napravljen kad sam ja pokušao da se ulogujem sa E-mailom i Šifrom od 6548 ID accounta, Nije mi dozvolilo da pristupim njemu već sam morao da napravim nov. Napravio sam ogromnu grešku jer nisam kontaktirao administraciju zbog toga ,ali tad nisam znao za pravilo od 1 twink naloga. Takodje želeo bih da kažem. Accounti sa ID-em 9379 2909 i 3388 nikako nisu moji twink nalozi već su sva 3 naloga od mojih prijatelja koji nikada nisu pristupili serveru sa mojim accountom. Uglavnom accounti sa ID-em 4760 6548 i 16k su moji nalozi ja ne posedujem ni jedan nalog sem njih a kažem vam da 6548 nalogu ne mogu pristupiti nikako. Gospodine Mujo pokušao sam da Vam objasnim što je bolje moguće iz moje perspektive, moj main account je 4760 i ako već ne postoji način da ja dobijem unban mogu li Vas zamoliti da mi smanjite dane do isteka bana? Puno Vam hvala na odgovoru nadam ste da ste me razumeli ako ne voleo bih da Vam sve malo bolje objasnim na discord-u naravno ako se budete složili.

Mujo Simba

Mujo, ja sam upravo sad dobio perma ban jer sam dao Sukiju drugi Epic Games account i kada sam mu dao da može igrati rage on je meni rekao na discordu da mu pogledam share screen i vidio sam da kada je išao ulogirati pisao mu je moj mail. Ništa nisam skrivio, samo sam dao mom prijatelju Epic Games profil da igra.
1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA
Poštovanje Gospodine Mujo, redom ću Vam objasniti sve što ste ne pitali i rekli u Vašem odgovoru. 16k ID account je napravljen kad sam ja pokušao da se ulogujem sa E-mailom i Šifrom od 6548 ID accounta, Nije mi dozvolilo da pristupim njemu već sam morao da napravim nov. Napravio sam ogromnu grešku jer nisam kontaktirao administraciju zbog toga ,ali tad nisam znao za pravilo od 1 twink naloga. Takodje želeo bih da kažem. Accounti sa ID-em 9379 2909 i 3388 nikako nisu moji twink nalozi već su sva 3 naloga od mojih prijatelja koji nikada nisu pristupili serveru sa mojim accountom. Uglavnom accounti sa ID-em 4760 6548 i 16k su moji nalozi ja ne posedujem ni jedan nalog sem njih a kažem vam da 6548 nalogu ne mogu pristupiti nikako. Gospodine Mujo pokušao sam da Vam objasnim što je bolje moguće iz moje perspektive, moj main account je 4760 i ako već ne postoji način da ja dobijem unban mogu li Vas zamoliti da mi smanjite dane do isteka bana? Puno Vam hvala na odgovoru nadam ste da ste me razumeli ako ne voleo bih da Vam sve malo bolje objasnim na discord-u naravno ako se budete složili.
4760 ce biti banovan na 60d ostali ce ostati perma banovani. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom