Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikaly Wilson

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Matija
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): (18:00-02:00)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): ovako vikendom 4-7h a radnim danima slabije 3-4h
6. Vaš Discord: Mikaly Antetekounmpo#9888
7. Vaše ingame ime: Mikaly Wilson
8. Vaš ID: 8686
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Zelim biti curator Crime-a.

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato sto sam na ovom serveru proveo vec 3 godine i imam dosta iskustva sto se tice pravila grada, pravila lidera, organizacija itd.
Takodje hteo bih postati admin zbog toga jer vidim da ima dosta novih igraca koji ne znaju pravila. i da im pomognem da nauce kako pravilno igrati RP i da pomognem svakome kome moja pomoc treba. Postujem sve igrace i nikad ne bih krivo, kaznio nekog ko' mi se zamerio ili diskriminirao nekog.
Hocu biti pomoc administraciji i olaksati im posao.
2. Koje su vaše prednosti?
Pa evo moje prednosti su da sam proveo vec skoro 4 na grandu, i znam kako funkcionise server i dosta dobro poznajem pravila i imam iskustava iz prijasnjih rp servera na Fivem-u i SAMP-a. Razumljiv sam i verujem da bih mogao biti admin.Kod mene nema diskriminacije. Svaki igrac je jednak, bili oni zenko ili musko. Uvek bih pomogao nekome i naucio ga neke stvari.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
1. Cesto sam nezadovoljan onim sto radim, uvek zelim da se poboljsam cak i ako je vec savrseno.
2. Volim da razgovaram (zavisi od situacije)
3. Direktan i otvoren način
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Sa zadovoljstvom, da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis ;)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Uglavnom skola, ali to je najmanji problem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom