1. Vaše ime IRL: Matija
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 13 do 15 pa ponovo od 17:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-8 sati
6. Vaš Discord: rileragazzi
7. Vaše ingame ime: Rile McQueen
8. Vaš ID: 13651
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? zelio bih se oprobati u necemu novome kao sto je administrator i naravno da pomazem igracima u dobrom rp-u
2. Koje su vaše prednosti? iskren sam i dobar sam rp igrac
3. Koje su vaše najveće slabosti? toxicnost, vrijedanje u bilo kojem smislu i kad je neko lukav na los nacin
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis tako da sam spreman
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? ponekad treninzi ali rijetko kad
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 13 do 15 pa ponovo od 17:00 do 22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-8 sati
6. Vaš Discord: rileragazzi
7. Vaše ingame ime: Rile McQueen
8. Vaš ID: 13651
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? zelio bih se oprobati u necemu novome kao sto je administrator i naravno da pomazem igracima u dobrom rp-u
2. Koje su vaše prednosti? iskren sam i dobar sam rp igrac
3. Koje su vaše najveće slabosti? toxicnost, vrijedanje u bilo kojem smislu i kad je neko lukav na los nacin
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) nemam biznis tako da sam spreman
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? ponekad treninzi ali rijetko kad