Informacije
1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: CEST
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: dckez
7. Vaše ingame ime: Isabella Keksic
8. Vaš ID: 44240
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: želim biti asistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim da pomažem ljudima u njihovom Role Play-u tako što bih odgovarao na njihova pitanja vezana za sam Role Play. Imam dosta iskustva i mogu dati odgovor na neka ozbiljnija pitanja. Takođe ne želim postati pravi admin nego Assistent kako bih mogao da nastavim da uživam moj Role Play dok pomažem drugima u njihovom. Bio sam leader i član velikog broja organizacija i samim tim dobio sam iskustvo i znanje da bih došao na ovu poziciju.
2. Koje su vaše prednosti?
brzo reagujem, odlučan sam i pravedno donosim odluke, znam kad je neko u pravu ili kada neko, pak, nije.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim nepravdu, bilo da je ona prema meni ili prema nekoj drugoj osobi
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne, prijavljujem se za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku ne.
1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: CEST
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 12:00 01:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6h
6. Vaš Discord: dckez
7. Vaše ingame ime: Isabella Keksic
8. Vaš ID: 44240
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: želim biti asistent
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim da pomažem ljudima u njihovom Role Play-u tako što bih odgovarao na njihova pitanja vezana za sam Role Play. Imam dosta iskustva i mogu dati odgovor na neka ozbiljnija pitanja. Takođe ne želim postati pravi admin nego Assistent kako bih mogao da nastavim da uživam moj Role Play dok pomažem drugima u njihovom. Bio sam leader i član velikog broja organizacija i samim tim dobio sam iskustvo i znanje da bih došao na ovu poziciju.
2. Koje su vaše prednosti?
brzo reagujem, odlučan sam i pravedno donosim odluke, znam kad je neko u pravu ili kada neko, pak, nije.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim nepravdu, bilo da je ona prema meni ili prema nekoj drugoj osobi
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Ne, prijavljujem se za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
U ovom trenutku ne.