Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11981
Players nickname
Don Aco
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jan 6, 2023
Time
00:00
Proofs

Don Aca

Player
Player
Poštovani tim Grand RP Projekta,

Ovim putem želim da vam izrazim iskrenu i duboku žalost zbog mog prethodnog ponašanja koje je dovelo do mog banovanja sa servera pre godinu dana i 2 meseca. Shvatio/la sam da su moje postupke karakterisale greške i nedostatak poštovanja pravila vašeg projekta. Bio sam neodgovoran i sada shvatam posledice svog ponašanja.

Tokom ovog perioda, nedostajao mi je Grand RP Projekt više nego što to mogu opisati. Shvatio sam da sam napravio greške i da se kajem zbog svojih postupaka. Ovaj projekat je za mene bio ne samo zabava, već i mesto gde sam provodio vreme sa svojim prijateljima i izgradio veze unutar zajednice. Osećam se nesrećno što sam izgubio tu priliku i želim da se vratim kako bih ponovo bio deo ove zajednice.

Želim da istaknem da sam tokom ovog perioda sazreo i da sam sada svestan važnosti poštovanja pravila i očuvanja pozitivne atmosfere na serveru. Obećavam vam da se neću više ogrešiti o pravila i da ću se truditi da budem primeran član zajednice. Moja jedina želja je da se vratim i ponovo se družim sa svojim prijateljima na Grand RP Projektu.

Molim vas da uzmete u obzir moje iskrene reči i da mi pružite još jednu šansu da budem deo ovog sjajnog projekta. Garantujem vam da ću se truditi da vratim poverenje koje sam izgubio i da ću se pridržavati svih pravila i smernica koje ste postavili.

Unapred zahvaljujem na vašem vremenu i razumevanju.

S poštovanjem,Don Aca.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom