sve se vidi na pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nema potrebe duzi pov jasno se vidi pucas bez upozorenja 6.15 je 6.15Molim administraciju da zatrazi duzi pov gde igrac bezi u enterijer dok pucam pa onda pali kamericu i ponovo izlazi!
ja sam tek usao u gradMolim administraciju da zatrazi duzi pov gde igrac bezi u enterijer dok pucam pa onda pali kamericu i ponovo izlazi!
slazem se s Vetkomnisi ni jednom brojao jer sam ja tek usao u grad svaki put cim udjem palim snimanje ako imas video gde se vidim ranije objavi
nema potrebe jasno se vidi 6.15 a ti momak kaci kontra pov di se sve vidiJa zahtevam da administracija zatrazi duzi pov i onako je snimak ispod 1min
to je snimak od kako sam usao u grad a ti ako imas snimak gde se ja vidim ranije objaviJa zahtevam da administracija zatrazi duzi pov i onako je snimak ispod 1min
koji mg sme da se prica preko disc kad nije rp situacijaJa mislim da se u videu radi malo i Mg
nije obs nego preko graficke amd ako treba mogu da snimiPlus igrac koristi zabranjen obs