Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

GorazdSpuljabrat

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Gorazd
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: +1 GMT
4. Prosjek online po danu: 4h-10h
5. Vaš Discord: milutinsamardzija
6. Vaše ingame ime: Gorazd Spuljaburat
7. Vaš ID: 56443

Dodatne informacije

1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  1. Smatram da se crime RP nije previse mjenjao od pocetka servera, bilo je dosta izmjena, no nijedna nije bila dovoljna da ga izravna sa promjenama koje je dobijao state RP. Smatram sebe kao osobu koja je dorasla zadatku i koja moze pokazati i biti uzor drugim gangovima kako napraviti RP, trenutno se sve svodi na, "idemo po getu se pucat dok nam ne dojadi" i "obavit cemo 3 talacke i 3 pljacke za aktivnost pa necemo vise da ne riskiramo warn", to su ciste gluposti i isprike za nedostatak kreativnosti i volje za radenjem RP-a na serveru, kao prvo "pucanje po getu" nije jedina aktivnost koja postoji u bandi, mozemo saditi uzgajati drogu i prodavati je gradanima, mozemo kod NPC-a za skladiste uzeti zadatak za sadenje droge koji nam daje veliki novac, postoji jos bezbroj takvih mogucnosti koje nitko ne koristi, a stvarno bi mogle pomoci da se igrac uzivi u taj RP bande. Da ne pricam da je nemoguce dobiti warn na talackoj situaciji ili pljacki ako ne pogrijesimo pravilo. Jednostavno je rjesenje za taj problem, tko radi problem dobija momentalni izbacaj iz organizacije i tako odrzavamo RP ganga na razini.
  2. Duze vrijeme sam u crimeu, htio bih se posvetiti necemu i krenuti od blata do zlata, pokazati da je moguce podici nisku razinu crime RP-a na kakvoj je trenutno i dokazati da sam ja taj koji ce to napraviti, hocu da se moje ime pamti rame uz rame sa imenima poput Cipriano Fuentes, Noksi Reyli, Aleksandar Milutinovic, Matt Shakur(danas poznat kao Pota), Oakly Margiela, Djuni Obama i drugi. Vjerujem u sebe i vjerujem da sam u stanju to ostvariti i da ce upravo ovi Familiesi ostati zapamceni po najboljem crime RP-u.
  3. Zelim da jednostavno si kompletno uzivamo u RP-u i da svima bude interesanto kako STATE tako i CRIME org-vima, drzavne org stalno imaju akcije dok kriminalne primecujem da nije bas tako hteo bi da svi budemo jednaki i da bude svima jednaki RP i jednaka zabava.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Moj glavni RP cilj kao vodi bande bio bi napraviti sto veci problem policiji, osobno sam prijatelj s dosta ljudi koji vode drzavne organizacije medutim moj RP karakter bi za cilj imao napraviti sto veci "dar mar" i policiju maltretirati konstantno, samtram da s nekim mogu biti dobar OOC, ali kada smo u RP-u svatko mora glumiti svojeg karaktera.
  • Postoje razni kriminalci i razni razlozi zasto su neki od njih u zatvoru. Po uzorima na to mozemo vidjeti i pokusati oponasati kriminalna dijela radi dizanja razine RP-a da bude rame uz rame sa stateovim. Primjera radi, mozemo krasti aute, mozemo sastavljati oruzja, brisati im serijske brojeve da nam se tede ude u trag, popravljati ih, mozemo krasti namjestaj iz kuca, prodavati stvari koje ukrademo na crnom trzistu, mozemo pljackati trgovine, uzimati taoce, sarati grafite, prodavati drogu gradanima, otimati utjecajne osobe i tako praviti policiji ozbiljen probleme.
  • Talačke - RP situacija koju se naveliko koristi od strane bande, vecina ih poslije 3 koje su potrebne za aktivnost prestanu raditi. Smatram da je talacke situacije kao jedne od najvecih RP instrumenata koje banda posjeduje. Talacke situacije su dosta kompleksne jer je lako napraivti gresku(pricam o krsenju pravila)
  • Upravo zbog toga sistem ubacivanja bi bio velikom vecinom OOC gdje bi se detaljno ispitala pravila, ne trebaju nam ljudi koji ce raditi probleme i smatram da sa 20 ljudi koji znaju pravila mozemo ostvariti puno vise no s 40 ljudi koji ce konstanto krsiti pravila. Drugi dio ubacivanja bio bi IC kako bi netko stekao povjerenje bande i napredovao morao bi pokazati sto je spreman dati, uveo bih neku vrstu "inicijacije" koju svaki clan mora obaviti prije nego sto mu se moze vjerovati, ovakvem stvari mozemo nazociti i u stvarnom zivotu gdje se clanovi bandi tjeraju na cinjenje gnjusnih dijela poput ubojstava, neke se tjera da kusaju drogu i sl. kako bi osigurali da se policijski doušnik ne infiltrira u bandu i prikuplja dokaze. Smatram da bi to bio zabavan proces koji bi uzbudio buduce clanove i pokazao im car RP-a.
  • Pljacke trgovine oruzjem - Ijako postoji i funkcija da banda napadne prodavaonicu 24/7 fokusirat cu se na ovu jer je pljacka trgovine oruzjem funkcija koju iskljucivo gang moze koristiti. Ovakve pljacke trenutno se izvode s minimalnim RP-om. Sve se svodi na imam (dva) taoca, "u redu dovedi ih", "evo vam taoci dajte mi 200k za oba i idemo se pucati". Tu nema RP-a, mi kao banditi trebali bi RP-ati mentalno nestabilne kriminalce koji su svaki tren spremni ubiti nevinog taoca, pregovori s nama trebali bi biti glavobolja policiji i trebali bi potrajati, nas bi policija trebala uvjeravati da ne ubijemo taoca i da ga postedimo, a mi glumiti mentalno labilne ludake koje nije briga. Tim nacinom RP-a smatram da bi i policija bila odusevljena, njima bi dali zadatak da nas uvjere da ne ubijemo taoca i njihova uloga u RP-u bila bi uzbudljiva.
  • Saranje grafita - Saranje grafita se cini kao bezazlena aktivnost koju se zaduzuje niske rankove kako im nebi bilo dosadno a kako bi mi pokupili svaki sat neku lovu. Uvijek sam na saranje grafita gledao kao jednu od bitnijih funkcija ganga, mogu reci da je po meni broj grafita koji su nase boje jednako bitan kao i turf teritorije, naravno turf teritorije su odraz na jacinu ekipe koja turfa, ali broj nasih grafita je pokazatelj koliko je nasa banda mocna i koliko su nasi ljudi mocni. Inzistirao bi da jedna porcija geta uvijek bude nase boje, a ljudi koji bi sarali grafite bili bi vise no dobro placeni.
  • Toksicnost bandita - Inzistirao bi na bratstvo bandita, banda ne moze normalno funkcionirati ako se clanovi svadaju i ne podnose, svaki vid svade, pogotvo na radio, bio bi momentalno sankcioniran, pokusavam ostvariti RP u kojem su svi banditi braca i svi radimo da napakostimo policiji. U slucaju da formiramo savez s nekom drugom bandom ista pravila bi vazila i za clanove nase i njihove bande.
  • Odanost bandi - Od clanova bi se inzistiralo da budu odani bandi i nikom drugom, od trenutka kada udu u bandu ona ce im postati obitelj, izdajnicima i drukerima nebi se dobro pisalo, a tko bi odlucio napustiti bandu nebi se vise nikad smijo vratiti u nju, na taj nacin ljudi bi malo vise razmisljali o svojim postupcima.
  • Dilanje - Dileri bi bili clanovi koji bi se setali gradom i prodavali "travu" ili "bijelo" slucajnim prolaznicima, a profit bi djelili pola pola s bandom, navedeno bi im opskrbila banda, a njima bi bilo samo bitno da prodaju. Ukoliko padnu morali bi izmisliti pricu kako se nebi doznalo za bandu, naravno ako dode do toga da im se da serum istine morali bi ispostovati RP i reci im svoje znanje o bandi.
  • Rankovi - Rankovi u bandama uvijek su bili samo brojke i sto si veca brojka to si mocniji, taj sustav se pokazao da funkcionalnim i ne namjeravam ga mijenjati. Jedino ce se mjenjati nazivi istih, za svaki sam i funkciju napisao:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom