Informacije
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 17:00 do 2:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 9h
6. Vaš Discord: necke__
7. Vaše ingame ime:Nemanja Escobar
8. Vaš ID: 44622
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?: Zelja mi je postati Admin tima na ovom serveru,da pomazem novim igracima i da kaznjavam igrace koji krse pravila servera.
2. Koje su vaše prednosti?:Imam iskustva sa Admin timom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?: Nemam neke slabosti,sve resavam smirenijim putem,ali se desi da budem po neki put tvrdoglav.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator):Trenutno nemam nikakav biznis,ali i da imam spreman sam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Ne
1. Vaše ime IRL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 17:00 do 2:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 9h
6. Vaš Discord: necke__
7. Vaše ingame ime:Nemanja Escobar
8. Vaš ID: 44622
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?: Zelja mi je postati Admin tima na ovom serveru,da pomazem novim igracima i da kaznjavam igrace koji krse pravila servera.
2. Koje su vaše prednosti?:Imam iskustva sa Admin timom.
3. Koje su vaše najveće slabosti?: Nemam neke slabosti,sve resavam smirenijim putem,ali se desi da budem po neki put tvrdoglav.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator):Trenutno nemam nikakav biznis,ali i da imam spreman sam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Ne