Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10892
Players nickname
Marko Zirdum
Suspect ID
20588
Date of violation
Feb 27, 2024
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.

mariozirdum

Player
Player
Igrac s kojim vec dugo igram na ovom projektu me je prevario za 16 miliona..
planirali smo kupiti familiju od decka za 16 mil. dogovor je bio da ja dam pare za familiju i da je zajedno budemo u njoj.ubedio me je da da ovaj decko sto nam je dao familiju da prepisem na njega. ja sam sve korektno uplatio momku za familiju,nakon toga rekao sam decku da mu da familiju,decko je prebacio fam na mog drugara,koji me je nakon 5- 10 min izbacio iz familije, i blokirao gdje je god moguce.sve se vidi u povovima,kad sam mu rekao da cu ga kaciti na gradski, poceo mi je prijetiti nekim laznim dokazima,i ucijenjivao me da ga ne okacim. Dugo sam vec na ovome projektu,ja sam se zajebo sto sam mu vjerovao,ali molio bih administraciju da kazni ovog igraca.za G.P 1.3

Last edited:

Leon amigos

Player
Player
postovana administracijo i postovana obitelj zirdum

na ovim svim njegovim slikama i snimcima se ne prikauje kako je njegova familija ja sam fam dobio za odredjeni i dogovoreni do novca i ispuninio sam sve uslove sta su mi ponudili zirdumi ja ne vidim nikakvu situaciju scama vidim jedino da oni krse pravilo 1.1 2 igraju na 1 acc to bi trebalo bit strogo kaznjivo ja sam za fam dao 6m i vratio desert scarf i uzeosebi fam

Petar_Djukic

Player
Player
postovana administracijo i postovana obitelj zirdum

na ovim svim njegovim slikama i snimcima se ne prikauje kako je njegova familija ja sam fam dobio za odredjeni i dogovoreni do novca i ispuninio sam sve uslove sta su mi ponudili zirdumi ja ne vidim nikakvu situaciju scama vidim jedino da oni krse pravilo 1.1 2 igraju na 1 acc to bi trebalo bit strogo kaznjivo ja sam za fam dao 6m i vratio desert scarf i uzeosebi fam
Nista bate samo lagano.Admini ce sve resiti samo polako😀

Light Yagami

Player
Player
I nema veze sto je ovo sa diskorda oc situacija jer ti sve jedno u grandu radis blackmail i bukvalno priznajes da si ga prevario.

Leon amigos

Player
Player
i zasto nisi sve snimo nego odvojeno po sat vremena razlike daj video gdje smo
se dogovoarali da kad kupim zentona da fam ide meni i ja sam te izb jer radite 1.1

Light Yagami

Player
Player
i zasto nisi sve snimo nego odvojeno po sat vremena razlike daj video gdje smo
se dogovoarali da kad kupim zentona da fam ide meni i ja sam te izb jer radite 1.1
A necemo da pricamo o ovome gde ti priznajes da imas jos 2 kompa sa twinkovima?

Light Yagami

Player
Player
I jos trazis OC pare za to da ga ne kacis. Ne smem ovde da psujem ali stvarno treba da te bude sramota.

Leon amigos

Player
Player
pre ovog snimka stese dogovarali kako ce te smislit sta rec adminu dajte full snimakljep di i ja pricam da cu kupit zentorno i da fam ide na mene.
i na kraj 1 videa sa naslova smo se zakacili vas 2 na mene i ja samte izbacio vratio scarf i rekao sam da nudim pare nazad onom ko je tebi dao tih 10 m rekosi da neces nego da kacis

Light Yagami

Player
Player
pre ovog snimka stese dogovarali kako ce te smislit sta rec adminu dajte full snimakljep di i ja pricam da cu kupit zentorno i da fam ide na mene.
i na kraj 1 videa sa naslova smo se zakacili vas 2 na mene i ja samte izbacio vratio scarf i rekao sam da nudim pare nazad onom ko je tebi dao tih 10 m rekosi da neces nego da kacis
Odakle to tebi decko, ne znam sta lupetas.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • Žalba povučena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom