Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP I Korumpirana biografija I Alexa Smith I 23864

Rejected
Status
Not open for further replies.

Alexa Smith

Player
Player
Joined
Nov 25, 2022
Messages
97
Organizacija: SAHP

Ime: Alexa Smith
Pol: Muski
Godine: 33
Nacionalnost: Srbija
Mesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Crvena
Boja kose: Crna zlatna
Tetovaže: Nema
Prednosti: smiren i razumna osoba, dobar strijelac, obuceni ubica
Slabost: alkoholicar, kratak sa zivcima



Zivotna prica:
Alexa Smith, rodom iz Beograda, detinjstvo je prozivio u siromastvu i nasilju. Od malena je pokazivao neobican smisao za manipulaciju i prezir prema autoritetu. Uvucen u podmukle dubine kriminalnog podzemlja, Alexa se brzo uspinjao u njegovim redom, vodjen ambicijom i neumoljivom prirodom. Na poslu je zauzeo položaj podsefa u Princip mafiji, zapovedajuci njihovom strasnom vojskom. Neustrasivo brutalan, Alexa je unistavao svakoga ko bi sprecio njegovu neutazivu zedj za moci, ucvrscujuci hegemoniju mafije delom Balkana. Njegovi otisci prstiju krasili su bezbrojna preduzeca za proizvodnju droga,gde je postigao cak do sefa kriminalne grupe.

Prica o karijeri:
Alexina karijera kriminalnog dosija obelezena je terorom, manipulacijom i krvoprolicem. Niko nije bio siguran od njegovog gneva, jer bi nemilosrdno mucio i eliminisao one koji bi mu se nasli na putu, bilo da su sluzbenici za privodjenje zakona, odvjetnici ili suparnicki kriminalci.Alexa je zapovedao mafijaskim snagama u sukobima i ratovima. Podzemlje je pod njegovim vodstvom prepoznalo moc mafije i pet godina vladao balkanskim kriminalnom bandom.

Medjutim, Alexina vladavina terora iznenada je prekinuta kada su ga njegovi mafijasi izdali, dajuci policiji dovoljno dokaza da ga sruse. Ne zeleci se predati, Alexa se upustio u zestoku i krvavu bitku s policijom, sto je rezultiralo gubitkom brojnih policajaca. Unatoc njegovim veštinama, kasnije je savladan i uhvacen te mu je pretila zatvorska kazna.

Zanimljivo, Alexino vreme iza resetaka bilo je kratko. Unutar nedelju dana organizovao je drski beg iz zatvora, ostavivsi vlasti zbunjene, a javnost u strahu. Trazeci novi pocetak, pobjegao je u Sjedinjene Drzave, tacnije u drzavu San Andreas, pokusavajuci ostaviti svoju kriminalnu proslost iza sebe.

U San Andreasu, Alexa je usvojio novi identitet i pridruzio se San Andreas Highway Patrol , nadajući se da će zivjeti po zakonu. Medjutim, mamac njegove mracne strane pokazao se neodoljivim. Umesto da napusti svoje kriminalne instinkte, prigrlio se korupciji, koristeci svoje opsezno znanje o kriminalnim organizacijama na Balkanu i u Evropi kako bi stekao prednost nad Sahpom. Uskladivsi svoje ilegalne aktivnosti sa svojim vojnim obavezama, Alexa je postao ogromna sila koja deluje u senci.

Ziveci dvostrukim zivotom, Alexa se neprestano trudio sakriti svoje zlocine od svojih kolega. Napetost izmedju njegove zeđi za moci i njegove dužnosti prema SAHPu stvorila je nepredvidivu egzistenciju u kojoj je pretila pretnja razotkrivanja. Njegovo nasledje sluzi kao jasan podsetnik na opasnosti zivota prozdrlog zlocinom i nasiljem, dok Alexa nastavlja kriminalom nesigurnim putem, zauvek na rubu otkrića i propasti.



Ishodi:
1.Alexa može da veže, vuče, ubaci i izbaci iz kola, liječi, pretraži, otvara PDA itd.., sa jednom rukom (ne puškom).
2.Alexa može tražiti i uzeti privedenima mito (do 100k), oružje, municiju, balaklavu, pancire i drogu.
3.Alexa moze muciti i bahato ponasati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talackoj)
4.Alexa može uništiti kameru licima i kolegama koji su ga uhvatili u korupciji.
5.Alexa moze ukloniti potjernicu ili ocistiti dosije osobi bitnoj njemu.
6.Alexa moze da pljacka i suradjuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
2,610
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom