Sve se vidi u povu kako stojimo na parkingu i lik pocinje da nas puca i ubija.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mislim da si sam sebe zbunio sa ovom porukom.Ali ti decko nemas citavu situaciju. Mi smo sedeli tu dok smo cekali prijatelja da nam donese nesto i pricali. Ti si random stao pored nas i smarao, pricao gluposti. Kako god, zasluzio si. Ne mozes da setas po gradu i da smaras ljude ako oni ne zele da ih ti smaras. Onda zoves ove tvoje prijatelje da zajedno jos vise smarate. Boze sta sve necu videti ovde. Jadnici i smaraci. Dodji na isto mesto danas, da i mene okacis. Mozda ti daju nesto za kacenje, na primer k! Aj z.
To sto si ti malo poglup to je druga prica.mislim da si sam sebe zbunio sa ovom porukom.
ubicu te ponovo picko,+ nije cela RP situacija dostavi POV gde si bejtao hajd hajdSve se vidi u povu kako stojimo na parkingu i lik pocinje da nas puca i ubija.
e to vredjanje molim da se kazniiiTo sto si ti malo poglup to je druga prica.
ma mars u pizdu materinue to vredjanje molim da se kazniii
opaaa jos jedno,joj ali volite biti banani pa to je cudo jednooma mars u pizdu materinu
volis ti da budes glupopaaa jos jedno,joj ali volite biti banani pa to je cudo jednoo
Plaky.e to vredjanje molim da se kazniii
a kako ste onako sve troje lezali mrtvi malo prije hahahahaPlaky.
Ti si nesto pogresio? Moooozda?a kako ste onako sve troje lezali mrtvi malo prije hahahaha
Molim da se ovaj igrac strogo kazni za vredjanje na forumu.ma mars u pizdu materinu
ma nabijem teMolim da se ovaj igrac strogo kazni za vredjanje na forumu.
Plaky.Molim da se ovaj igrac strogo kazni za vredjanje na forumu.