Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38173
Players nickname
Lule Kovenko
Suspect ID
17794
Date of violation
Feb 28, 2024
Time of violation
22:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5g64YeO0Z0w

Maria Majestic

Player
Player
Ali ti decko nemas citavu situaciju. Mi smo sedeli tu dok smo cekali prijatelja da nam donese nesto i pricali. Ti si random stao pored nas i smarao, pricao gluposti. Kako god, zasluzio si. Ne mozes da setas po gradu i da smaras ljude ako oni ne zele da ih ti smaras. Onda zoves ove tvoje prijatelje da zajedno jos vise smarate. Boze sta sve necu videti ovde. Jadnici i smaraci. Dodji na isto mesto danas, da i mene okacis. Mozda ti daju nesto za kacenje, na primer k! Aj z.

Dragan Gago

Player
Player
Ali ti decko nemas citavu situaciju. Mi smo sedeli tu dok smo cekali prijatelja da nam donese nesto i pricali. Ti si random stao pored nas i smarao, pricao gluposti. Kako god, zasluzio si. Ne mozes da setas po gradu i da smaras ljude ako oni ne zele da ih ti smaras. Onda zoves ove tvoje prijatelje da zajedno jos vise smarate. Boze sta sve necu videti ovde. Jadnici i smaraci. Dodji na isto mesto danas, da i mene okacis. Mozda ti daju nesto za kacenje, na primer k! Aj z.
mislim da si sam sebe zbunio sa ovom porukom.

Zile_Yip

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu​
  • ID 17794 ce dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1​
  • Zabranjeno je ubijati igrace u Green Zone​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom