Samo pov da vidim kako nije umro posto sam mu dao 120+ dmga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nešto se treseWatch CICMIC POV REQUEST #236 | Streamable
Watch "CICMIC POV REQUEST #236" on Streamable.streamable.com
izmasi ga brat mojSamo pov da vidim kako nije umro posto sam mu dao 120+ dmga
Jel ti krivo što sam baš ovaj informal napravio Fullchat nad vama? A i juče zamalo fullchat nad vama ali je falio 1 kill samo xd,nemoj ti brate da pričaš nešto a znaš i sam za šta si bio banovan ranije itd itd,tražio sam POV liku,jer kao što VIDIŠ I SAM,dao sam mu oko 150 DMG,i nije umro? jel sam slagao tu nešto da sam liku dao 150 dmg?Peri breeee krivo ti sto gubis informale e moj ti dno si ono najvece gubis se tu po forumu ruke nemas samo reportas random killove jer ti nabijen ego....
aj zacepi forum warrioru bezruk si i places kad god umres na informalu, odi igraj normalno kao covekJel ti krivo što sam baš ovaj informal napravio Fullchat nad vama? A i juče zamalo fullchat nad vama ali je falio 1 kill samo xd,nemoj ti brate da pričaš nešto a znaš i sam za šta si bio banovan ranije itd itd,tražio sam POV liku,jer kao što VIDIŠ I SAM,dao sam mu oko 150 DMG,i nije umro? jel sam slagao tu nešto da sam liku dao 150 dmg?
ti ne znas gde si ti pricas o cheatuZamolio bih admina da pc checka ovog lika jer je ocigledno primio preko 100 dmga nije umro plus mu se mnogo trese nisan dok puca. Ocigledno se radi o cheatu.
mozemo da se oprobamo kad god u areni kao sto me je pitao i tvoj drugar jankoaj zacepi forum warrioru bezruk si i places kad god umres na informalu, odi igraj normalno kao covek