Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected UNBAN APPEAL G.P 6.3 | Dynaz Dimarzio

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55405
Players nickname
Dynaz_DiMarzio
Administrators nickname
Kristina_Shayk
Date
Feb 27, 2024
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/612852/

Dinaz

Player
Player
Postovani Mujo Simba, danas sam dobio ban od Kristine Shayk za G.P.6.3., Marshal Alhabib me je okacio za kradju skladista. Objavio je snimak gdje se vidi da sam ja vadio oruzje iz skladista ali on nije snimio logove gdje se vidi da sam ja to sve do zadnjeg metka vratio, drug mi je rekao da uzmem iz skladista oruzje jer je rekao da se to smije nakon toga ja sam pitao bivseg administratora Dervo Lepica da li je to dozvoljeno, on mi je rekao da se to strogo kaznjava banom i da treba odmah da vratim to oruzje. Nakon toga ja sam iste sekunde sve do zadnjeg metka vratio sto se moze vidjeti u logovima organizacije. Svidja mi se ovaj projekat i ovaj server i bilo bi mi jako zao da ga napustim na ovakav nacin. Kada sam usao u ovaj server prvi put na prvi pogled mi se svidio i kupio sam grand coinse u vrijednosti 1,500 KM (750 eur) za samo mjesec dana igranje sto mozete i provjeriti, i imam namjeru i dalje trositi. To vam dokazuje da nisam neozbiljan igrac i da zelim pratiti pravila ali nazalost nisam ih uspio sva nauciti, sto sada nastavljam da radim. Prije nego sto doneste ikakvu odluku zelio bih da vam kazem da je rijec o covjeku od 28 godina koji vodi uspjesno svoj posao u privatnom zivotu i kojem necete morati iste opomene davati dva put. Na greskama se uci, svi smo ljudi i svi grijesimo i iskreno se nadam da cete mi pruziti jos jednu sansu i ja vas necu razocarati.
Unaprijed zahvalan Dynaz DiMarzio.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno zbog laganja, ovaj ID vise nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom