Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresna odluka administratora I Urke Shayk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34557
Players nickname
Sova Avos
Administrators nickname
Urke Shayk
Date
Mar 1, 2024
Time
16:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/615339/#post-2229005

Sova Avos

Player
Player
Postavio sam zalbu na 2 igraca za 6.15 gdje je osim njih admin i mene kaznio za PG. Dok sam jos bio ziv izgovarao sam reci "sad ces ici gradski" dok sam to izgovarao uspio sam reci SAD CES ICI i tu me ubija gdje sam zavrsio recenicu GRADSKI. Dok je bio tu igrac koji me je pucao. Te sam naknadno komentarisao EH SUPER... uopce nisam razgovaroa mrtav sa doticnim igracem. i zbog doga sam dobio kaznu za PG?.

CAK I U RL BI RANJEN COVJEK MOGAO IZGOVORITI NESTO. Pogledajte i vi da nisam imao konverzaciju sa igracem dok sam bio ranjen

Postavio sam zalbu na 2 igraca za 6.15 gdje je osim njih admin i mene kaznio za PG. Dok sam jos bio ziv izgovarao sam reci "sad ces ici gradski" dok sam to izgovarao uspio sam reci SAD CES ICI i tu me ubija gdje sam zavrsio recenicu GRADSKI. Dok je bio tu igrac koji me je pucao. Te sam naknadno komentarisao EH SUPER... uopce nisam razgovaroa mrtav sa doticnim igracem. i zbog doga sam dobio kaznu za PG?.

CAK I U RL BI RANJEN COVJEK MOGAO IZGOVORITI NESTO. Pogledajte i vi da nisam imao konverzaciju sa igracem dok sam bio ranjen
ne nisi izgovorijo to dog si bijo siv ubili su te i kreno si pricat saces na gracki

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player

vidi ti si zacvrsio recenicu saces na gradksi al si pogresio to sto si rek a super to si reko dok si mrtav tako da i je pg

Status
Not open for further replies.
Top Bottom