Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54794
Players nickname
Nemanja Fjuri
Suspect ID
54652,35303
Date of violation
Mar 29, 2024
Time of violation
17:46
Proofs
https://youtu.be/vVz1JhyiKTY?si=lCb3MmOU2euthx0l

Nemanja Fjuri

Server Administrator
Server Administrator
Pre svega tu je nastao roleplay upali su u zatvor sa ovim za dugove nisu slusali naredjenja 30 minuta blokirali kapije imao je korumpirani koji ih je pustio unutra ali to je resio guverner pa ako moze da se sankcionisu za latinicu mozda i fearrp a ovaj jedan u klipu je reko naucicu ja vas pravila id mu je 37278 za mg, ako treba proof da imam me do komande imam i to.Hvala

Gustavo Barbarossa

Leader
Leader
Voleo bih da se okaci ceo POV, gde nas SAHP bez razloga hapsi, jer smo mi pusteni unutra od strane DOC-a i na njihovu komandu da ipak moramo da napustimo prostor zatvora mi poslusali i krenuli da napustamo, medjutim gospoda iz SAHP-a su dosla i naredila nam da izadjemo i uzela da hapse za provalu na kom osnovu?Ne mozemo biti uhapseni za provalu ako smo pusteni od strane GOV-a unutra, nazalost nemam POV od pocetka situacije, inace bih jos odavno okacio, medjutim ovaj deckic ima taj POV, i zahtevam da se okaci u celosti i kazne svi koji su prekrsili pravila, ujedno sa gospodinom iz FIB-a koji je pucao bez brojanja ili izdate naredbe, hvala unapred!

Frgud Omagijani

Player
Player
Znam da si povredjen, ali jednu stvar moras da razumes, nisam te ja bacio na suspend niti sam zeleo. Vratio sam te na instruktore na jedan dan, ali ti nisi slusao komandu i prosao si kako si prosao. Nije problem da se lezi, al prvo moras da naucis da postupas, ti si sad kapetan, ti ne znas sta radis, vec pitas ostale. Heroju okaci ceo pov da ljudi vide kako ti radis svoj posao na toj poziciji, dovoljno da ljudi vide tvoj rad. A sto se dugova tice to je privatna stvar, a ne sluzbena. Poz heroju ovoga sveta :eek: Vidimo se uskoro! (Namestio si celu familiju, sta od takvog decaka moze da se ocekuje na toj poziciji) :poop:
veliki respekt za brata vidoja

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od početka situacije.
  • Rok 15 sati.

Nemanja Fjuri

Server Administrator
Server Administrator
Voleo bih da se okaci ceo POV, gde nas SAHP bez razloga hapsi, jer smo mi pusteni unutra od strane DOC-a i na njihovu komandu da ipak moramo da napustimo prostor zatvora mi poslusali i krenuli da napustamo, medjutim gospoda iz SAHP-a su dosla i naredila nam da izadjemo i uzela da hapse za provalu na kom osnovu?Ne mozemo biti uhapseni za provalu ako smo pusteni od strane GOV-a unutra, nazalost nemam POV od pocetka situacije, inace bih jos odavno okacio, medjutim ovaj deckic ima taj POV, i zahtevam da se okaci u celosti i kazne svi koji su prekrsili pravila, ujedno sa gospodinom iz FIB-a koji je pucao bez brojanja ili izdate naredbe, hvala unapred!
Svejedno si mg-o

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u naznačeno vrijeme.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom