Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1649
Players nickname
Zibizzareta Roberto
Suspect ID
6900
Date of violation
Mar 5, 2022
Time of violation
22:05
Proofs
https://youtu.be/LtRCgEOY0wg

Zibizzareta Roberto

Player
Player
Na ovom snimku se moze dobiti odgovor na 2 prethodne zalbe/zahteva:
Prva : Gde se poklapa prica sa sukijevim zahtevom za unban da je momak iz svadje promenio sifru Epic Games naloga i sada se moze cuti njihova daljnja namera.
Druga : Na mom threadu je reply izbacen od strane Alekse_Wolfa da su oni mene cekali da im prepisem plantazu, dok na ovom POV-u koji je sutradan izbacen posle takozvanog "Dogovora" moze se cuti kako Jovance ucenjuje Sukija za Epic Games akaunt u zamenu za plantazu sto znaci da dogovora nije ni bilo ?!?
Takodje, na njegovoj slici se moze uociti kako on meni pise poruku za tu plantazu, gde ja njemu direktno odgovaram da nema dogovora i opet se to spominje.

- "Dogovor"
- "Dogovor"
- "Vrsta pretnje preko discorda"
(Ovo su sve slike sa njegovog reply-a)

jovance

Player
Player
'
[7:10 PM]
1.6 Zabranjen je pokušaj prodaje/kupnje imovine za pravi novac | STALNA ZABRANA

postovani admini i igraci..odgovaram na zalbu protiv mene koju je podneo igrac pod imenom Zibizzareta Roberto

kao sto svi znate ovde je problem u familiji bilo i da smo napustili familiju jer su pravili vise od 2 acc,da nebi imali i mi problema, zato smo izasli jer smo svi stariji i igramo posteno sa pravilima servera i igracima..da ne bi izgubio suki acc koi se vodi na epick games na ogisevom acauntu ja sam ponudio ogisi koi ima 11g svoj acc da nebi uzimo od sukia..ni u jednom momentu nije spomenut novac ni grand rp nego se spomenuo epick game i gta 5.. sto se tice farme krave i ostalo sami admini mozete da cujete u ovom video da je suki reko ja sam se nadao da ce oni vama da prebace..S postovanjem Jovance

Suki Yuruzu

Player
Player
'
[7:10 PM]
1.6 Zabranjen je pokušaj prodaje/kupnje imovine za pravi novac | STALNA ZABRANA

postovani admini i igraci..odgovaram na zalbu protiv mene koju je podneo igrac pod imenom Zibizzareta Roberto

kao sto svi znate ovde je problem u familiji bilo i da smo napustili familiju jer su pravili vise od 2 acc,da nebi imali i mi problema, zato smo izasli jer smo svi stariji i igramo posteno sa pravilima servera i igracima..da ne bi izgubio suki acc koi se vodi na epick games na ogisevom acauntu ja sam ponudio ogisi koi ima 11g svoj acc da nebi uzimo od sukia..ni u jednom momentu nije spomenut novac ni grand rp nego se spomenuo epick game i gta 5.. sto se tice farme krave i ostalo sami admini mozete da cujete u ovom video da je suki reko ja sam se nadao da ce oni vama da prebace..S postovanjem Jovance
Rekao sam da sam mislio da će Vam dati jer ste se pretvarali da ste dobri, ali sada ste pokazali prava lica i pravi obraz oca od 2 ili više deteta, jadno je to što pokušavate lagati administraciju sa tolikim "godinama" kako vi kažete. Svima od nas dugujete ogroman novac InGame pa ste odlučili baš sad da odete i blokirate nas svuda.

Pota

Danas jesi sutra ko zna gde si
Player
Zar nije razlog bio jer vam smeta pucanje, po POV se vidi da je to razlog? Prestanite da se izvlacite vise, ucenjivali ste Sukija da vam da plantazu a vi za uzvrat da mu date epic nalog na kome je do sad igrao, sto je po pravilima zabranjeno.

Last edited:

Pota

Player
Postovani, igrac pod IDom 6900 (Jovance)je pokusao da uradi razmenu, da mu igrac 4860 (Suki)da plantazu ananasa a da mu oni daju epic games na kome je on do sad igrao, sto je po pravilima zabranjeno. Vidi se i na snimku da je u razgovoru bilo njih 4. Zibizareta Suki Jovance i Ogi. Na snimku se jasno cuje kako Jovance(6900) jasno ucenjuje Sukija da ako ne da plantazu, nece dobiti epic games nalog na kome je do sada igrao. Mi smo znali da je to protiv pravila te nismu prihvatili ponudu, vec smo odlucili da to ovde zavrsimo.

Zibizzareta Roberto

Player
Player
POV pocinje od mog ulaska u kanal, to je cela situacija jer ne postoji razgovor pre ni posle toga.
Veci dokaz ti ne treba od njegove recenice gore sto se sam prijavio i izneo 50% istine, dok drugih 50% mozete cuti u POV-u i prepoznati da je rec o lazi.
"ni u jednom momentu nije spomenut novac ni grand rp" ako poslusate bolje POV videcete da ova recenica nema smisla, na POV-u se cuje jasno Jovance kako govori na foru: "Ja cu dati Ogiju svoj Epic games, a on ce tebi njegov ali prepisite nam ono gde se sade semenke."
- Pri kraju snimka opet se moze cuti spominjanje plantaze u zamenu za Epic Games nalog.

jovance

Player
Player
ja sam dao igracu ogisi moj licni acc da nebi uzao od sukija acc..reko sam i u gornjoj poruci ni u jednom momentu nisam spomenuo grand rp,nego epick gems i gta 5.a reko sam toliko ste dugo drugari i godinu dana u familiji i prevarili ste igrace koje su bili u familiji..reko sam budi te drugari i dajte im...nisam ja dete da se svadjam sa vama niti planiram jer u ovoj igri nam je nebitno dali si bogat ili ne,svako od nas je porodican covek kao i ja u rl...

igrac

Pota koi je pisao u mom komentaru nije ni bio u pozivi i neznam kako moze da pise nesto sto nisje prisustvovao raspravi..opet kazem poslusajte video..1.6 Zabranjen je pokušaj prodaje/kupnje imovine za pravi novac | STALNA ZABRANA ,,novac nije spomenjen​

Last edited:

Pota

Player
Ovako, prekrsio Generalno pravilo 1.6, nema tu dal sam ja bio u pozivu ili ne, jasno se cuje da zelis da das epic nalog za plantazu jel to nije dovoljno?

jovance

Player
Player
Ovako, prekrsio Generalno pravilo 1.6, nema tu dal sam ja bio u pozivu ili ne, jasno se cuje da zelis da das epic nalog za plantazu jel to nije dovoljno?
procitaj pravilo 1.6 Zabranjen je pokušaj prodaje/kupnje imovine za pravi novac | STALNA ZABRANA... novac nije spomenjen

Pota

Player
Hteo si da zamenis stvar van igre za stvar u igri..

Pota

Player
Ne menja cinjenicu da si prekrsio generalno pravilo 1.6. Pozdrav

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba odbijena. Video dokaz je editovan + ID-evi se ne vide na videu. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom