Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Filip Brown

Participant
Leader of unofficial org
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: TheFinded
6. Vaše ingame ime: Filip Brown
7. Vaš ID: 148

Dodatne informacije:

1. Lider za: National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

-Kao prvo imam dosta iskustva vezanog za state organizacije jer sam dugo na serveru, drugo zelim da drzava bude u sigurnom stanju pa tako i vojna baza.

-Kao lider bi se potrudio da ne bude bilo kakvog krsenja pravila, da sve bude fer i da se pomazemo medjusobno sa state organizacijama.

-Doveo bih ljude u organizaciji koji znaju kako da rade posao i koji su imali prethodna iskustva sa state organizacijama, pored toga naravno regrutovao bih i novije clanove da nauce kako sve funkcionise u National Guard i ako treba da sluze vojni rok.

-Pokazao bih svim gradjanima napredak vojske, pod tim podrazumevam njihovu disciplinu, izuzetno strogo cuvanje kapija i maksimalnu ozbiljnost tokom duznosti i van nje.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

-Pre svega glavni cilj NG-a je snabdevanje municije za sve state organizacije, pa bih se potrudio maksimalno da svakoj organizaciji dodjem u susret kad im zatreba punjenje skladista. Na svakom ammo run-u bi ga pratile nekoliko vozila kako bi sto vise osigurali prevoz robe.

-Davao bih bonuse aktivnim clanovima koji pruzaju sigurnost na kapijama svakog sata, i onima koji se trude i doprinose organizaciji!

-Potrudio bih se da u organizaciji ne bude bilo ikakve toxicnosti i svadja, vec da svi rade kao tim i da se akcije obavljaju bez tenzije i napora.

-Izabrao bih ljude za High Command-u za koje sam siguran da ce mi pomoci maksimalno bez ikakvih gresaka tokom vodjenja organizacije.

-Napravio bih jedinicu koja bi patrolira unutar cele baze i od juzne do severne kapije radi provere stanja kapija i broj ljudi na njima koji je brane.

-Uniforme bih napravio za sve cinove i jedinice.

-Sastanke bih obavezno drzao svake nedelje kako bih proverio kakvo je stanje u organizaciji, da li neko nije zadovoljan necim i ako jeste da postavimo glasanje kako bi se to promenilo jer svi treba da se slozimo kao jedna organizacija.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Čestitamo ! Pozvani ste na intervju za Lidera NG-a !
• Intervju ce se odrzati 04.03.2024 ( Ponedeljak ) u 20:00h na GrandRp discordu ( voice cekaonica )
Sretno !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom