Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal vredjanje projekta I Abraham

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7807
Players nickname
Radasin Ljubic
Administrators nickname
Abraham
Date
Mar 2, 2024
Time
21:13
Proofs
https://ibb.co/pwz3728

Jovan333

Player
Player
Joined
Nov 25, 2021
Messages
44
Zdravo,
Smaram te ponovo nakon godinu dana jer želim iskreno da se izvinim za svoje ponašanje koje je dovelo do mog bana sa servera. Kada se podećam toga i shvatam koliko sam zapravo pogrešio.
najme Pre dve godine, došlo je do situacije gde sam reagovao na način na koji nikako ne bih trebao.( Vredjao sam server i admine ) Sada, sa vremenom , vidim koliko je to bilo pogrešno i bezobrazno takodje želim da preuzmem punu odgovornost za svoje postupke.
U protekle dve godine, promenio sam se i razmišljao o svom ponašanju i shvatio sam koliko sam se bezobrazno ponašao kao i koliko je važno poštovati pravila i biti kulturan prema drugima. Žao mi je zbog svega što sam rekao i uradio, i želeo bih da zamolim za drugu šansu.
Verujem da svi zaslužujemo priliku da ispravimo svoje greške, i bio bih zahvalan ako biste razmotrili mogućnost da mi dozvolite da se vratim.
Hvala vam što ste uzeli vreme da pročitate ovo , žao mi je al ne mogu bolje od ovog ovo je maksimakan kapacicet mog mozga Ali bez obzira na vašu odluku, želim da znate da iskreno kajem zbog svojih grešaka i da sam naučio iz svojih grešaka.


.
.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom