Merhaba değerli yöneticiler ben Doğan ve uzun süredir sunucunuzda oynuyorum. İlk oynamaya başladığımda kuralları çiğnediğim ve biraz sarhoş olduğum için yasaklandım. Kendi yöntemimi denedim. Açgözlü oldum ve parayla farklı rockstar hesapları satın aldım. Giriş yaptım, oyunu yükledim ve ihlalleri tekrarladım. Daha sonra pek çok oyununu beğenmediğim için oyuna ara verdim. Daha sonra ana hesabımla geri döndüm ama yemin ederim hesaplarıma benden başka kimse erişmedi. Ya da kanıt istiyorsan sana tüm kanıtları verebilirim. Geçmişte hatalar yaptım, sonra tüm kuralları öğrendikten sonra ana hesabımda güzelce oynamaya, arkadaşlar edinmeye başladım ve şimdi geçmişte yaptığım hataların bedelini ödüyorum, büyük bir rol oynamaktan keyif alıyorum, yani bu benim şehrim, oradaki herkes benim dostumdur, gerçek hayattan veya sanal dünyadan dost veya düşman olursa olsun, lütfen bu mesajı not edin. Bütün delilleri sunmaya hazırım. Forumum reddedilse bile lütfen nedenini belirtin. Artık oynayamıyorum. Sıkıldım. Büyük RP'yi bana geri ver. Yaptığım her şeyden pişmanım. Lütfen bana bir seçenek verin. Bir daha asla olmayacak. Hepinizi seviyorum. Ben Yükselen Yıldız Sineğiyim. [ MEDIA=imgur]RUFDRDY[/MEDIA ]