Dobar dan postovanje, pre svega da vas obavestim da ce ovo biti malo duze jer zelim biti surovo iskren. Postovanje Mujo,Abraham ko god citao Ja sam na Projekat Grand RP RS dosao pocetkom 2023.godine igrao sam prethodno na EN#1 serveru te sam hteo da se prebacim na nas server sto sam i uradio februara 2023godine sa mojim idom 38986 sam dosao na server imao je jedan problem a to je taj sto epicgames account nije bio moj uopste bio je od jednog mog prijatelja iz nemacke sa kojim se vise ne cujem izgubili smo kontakt ono sto ja nisam znao jeste to da je on igrao na RS serveru i da je imao main account fakticki sam ja napravio (twink account) te sam ja mislio da je main nedugo posle sam krenuo da se trudim i da igram vrlo aktivno kad god bi se vratio kuci i imao slobodno vreme igrao bi na vasem projektu ni jednog trenutka nisam pomislio da mogu da igram na accountu ko vec igra grand posle leta 2023 kada je prosao letnji update dobio sam ban za GP 1.1 nista mi nije bilo jasno i isao sam da vidim sta se desilo na forumu stam slao puno zahteva za unban ali problem je u tome sto je (twink) bio i nisam mogao dobiti unban od tada je proslo 7,8 meseci svi prijatelji sa kojima sam se druzio na vasem projektu druzim se i dan danas idalje igraju na vasem projektu nasmesim se svaki put i kroz misli mi prodju 1000memorija i predivnih trenutaka sa vaseg projekta nisam bio nikakav stetocina ili ti neko ko bi rusio drugima roleplay ili slicno hteo bi ukiliko bi dobio mogucnost da ponovo zaigram na serveru kupio sam novi gta i mocicu imati sopstveni rockstar account obavesticu vas ukoliko budem dobio vasu dozvolu da napravim account obavesticu vas koji sam ID i ukoliko bi ste mi dali da igram na novom accountu sve od pocetka nece mi uopste predstaviti nekakav problem niti bilo sta jer uzivam dok igram ukoliko se to desi obecavam da necete cuti ni glasa o meni u negativnom smislu necu nikada napraviti problem bicu dobar u roleplay smislu i bicu tu da se zabavljam. I jos jednom pozdrav sa velikim postovanjem od mene