Informacije
1. Vaše ime IRL: Gorazd
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-:22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):9h
6. Vaš Discord: milutinsamardzija
7. Vaše ingame ime: Abraham Link
8. Vaš ID:56513
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pa u ovih 3godine sto RP-am imam dosta istkustva i znam sva pravila sto se mogu znati pre mesec dana sam doso na ovaj projekat i mislim se zadrzati jer je prelepo biti opkruzen svojim ljudima koji pricaju nas jezik i koji su druzeljubivi. Za ovih mesec dana sam dosta naucio o ovom projektu i mislim da sam spreman postati admin jer zelim pomagati igracima kako novim tako i starim.
2. Koje su vaše prednosti?
Druzeljubiv sam
Saslusam sve
Prihvacam kritike
Dosta sam smiren
Hocu pomagati ljudima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.
1. Vaše ime IRL: Gorazd
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00-:22:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):9h
6. Vaš Discord: milutinsamardzija
7. Vaše ingame ime: Abraham Link
8. Vaš ID:56513
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Pa u ovih 3godine sto RP-am imam dosta istkustva i znam sva pravila sto se mogu znati pre mesec dana sam doso na ovaj projekat i mislim se zadrzati jer je prelepo biti opkruzen svojim ljudima koji pricaju nas jezik i koji su druzeljubivi. Za ovih mesec dana sam dosta naucio o ovom projektu i mislim da sam spreman postati admin jer zelim pomagati igracima kako novim tako i starim.
2. Koje su vaše prednosti?
Druzeljubiv sam
Saslusam sve
Prihvacam kritike
Dosta sam smiren
Hocu pomagati ljudima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.