Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45688
Players nickname
Maximos Makedonas
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 3, 2024
Time
22:00
Proofs
xxx

Mkdmakso

Player
Player
Poštovana administracijo

Želim izraziti svoje iskreno žaljenje i izvinjenje zbog nedavnog prekršaja pravila G.P 1.4. Razumem da je održavanje reda i poštovanje pravila ključno za kvalitetno iskustvo te želim iskreno priznati svoju grešku i preuzeti odgovornost za svoje postupke.Nesvesno sam prekršio pravilo G.P 1.4, i shvatam ozbiljnost tog prekršaja u okviru Grand Roleplay Projekta. Bez obzira na motive, sada shvatam da je očuvanje integriteta i kvaliteta roleplay iskustva od suštinskog značaja za zajednicu. Želim vas uveriti da nije bilo namernog kršenja pravila, već je do toga došlo iz nesmotrenosti. Ovo iskreno izvinjenje nije samo formalnost, već odražava moju posvećenost pridržavanju pravila i doprinosenju pozitivnom ambijentu unutar Grand Roleplay Projekta.Obećavam da ću pažljivije čitati i pridržavati se pravila u budućnosti. Hvala vam na razumevanju i prilici da se izvinim. Spreman sam učiti iz ovog iskustva kako bih doprineo kvalitetu naše roleplay-a

S poštovanjem, Maximos Makedonas

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom