Sve se vidi u povu, gazi me namjerno pa puca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zamolio bih te lepo ko coveka da dostavis duzi pov gde je 10-10 i vi fibovci prvi baitateSve se vidi u povu, gazi me namjerno pa puca
Nisam znao da smijes gaziti namjerno kad je 10-10. Svaki dan naucis nesto novozamolio bih te lepo ko coveka da dostavis duzi pov gde je 10-10 i vi fibovci prvi baitate
pov 21sec.........
Okaciti cu nije problem, samo sto ce biti 5 minuta trcanja do vas jer nisam imao autoNije dozvoljeno trimovanje nego cijeli pov od kad je pocela situacija
Trazi od ostalih vasih pov nas 3 fibovac sam broji 5 secOkaciti cu nije problem, samo sto ce biti 5 minuta trcanja do vas jer nisam imao auto
Ako imas kaci sta da ti kazem. Ja vas kacim za VDM <3Trazi od ostalih vasih pov nas 3 fibovac sam broji 5 sec
Celo vreme je 10-10? Jel treba sad fib da se kaci za fail?Okaciti cu nije problem, samo sto ce biti 5 minuta trcanja do vas jer nisam imao auto
Ne znam o cemu pricas, i na povu ste vi prvi zapucali na mene lol ja metka nisam opalio dok me niste zgazili. Pravila prijateljuCelo vreme je 10-10? Jel treba sad fib da se kaci za fail?
Ne znam cije kolege rade mg,nrl i fail al ajde okacis nas i mi vasNe znam o cemu pricas, i na povu ste vi prvi zapucali na mene lol ja metka nisam opalio dok me niste zgazili. Pravila prijatelju
Uperio si pusku u nas ja ne radim UB i RPS da se ne bojim nicega to je strah za zivotNe znam o cemu pricas, i na povu ste vi prvi zapucali na mene lol ja metka nisam opalio dok me niste zgazili. Pravila prijatelju
Uperiti pusku i zapucati nije isto. Ja sam dosao na situaciju gdje sam vidio par kolega da su pale a vi prolazite. Da sam htio zapucat zapucao bih. Uostalom ovdje je VDM problem, vi da mene niste namjerno zgazili pa pucali dok sam na podu sve bi bilo okUperio si pusku u nas ja ne radim UB i RPS da se ne bojim nicega to je strah za zivot
Nije isto ali hoces li se ti prepasti kad neko uperi pusku u tebe i zgazit ga autom u rl? Naravno da hoces to bi prvo uradio i ja i tiUperiti pusku i zapucati nije isto. Ja sam dosao na situaciju gdje sam vidio par kolega da su pale a vi prolazite. Da sam htio zapucat zapucao bih. Uostalom ovdje je VDM problem, vi da mene niste namjerno zgazili pa pucali dok sam na podu sve bi bilo ok
Dostavi duzi pov na lokalu je bilo 10-10 i svako ko je dosao bi bio ispucan poput tvojih kolegaUperiti pusku i zapucati nije isto. Ja sam dosao na situaciju gdje sam vidio par kolega da su pale a vi prolazite. Da sam htio zapucat zapucao bih. Uostalom ovdje je VDM problem, vi da mene niste namjerno zgazili pa pucali dok sam na podu sve bi bilo ok
Brate imam ja pov nije problem. 20 minuta traje. Ako admin bude trazio dostavit cu, ja tebi kazem da ste me ubili ok normala vidis da nisam pisao za gp 6.15. Problem je sto ste me zgaziliDostavi duzi pov na lokalu je bilo 10-10 i svako ko je dosao bi bio ispucan poput tvojih kolega