Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.3 I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41832
Players nickname
Maximos Makedonas
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 7, 2023
Time
22:00
Proofs
https://youtu.be/7vrLRXgvwe0?si=QDcg4HPeJgaHIv9t

Mkdmakso

Player
Player
Poštovani Mujo i Abraham

Želim se obratiti ovom porukom u vezi sa svojim banom koji sam dobio pre sedam meseci. Pre svega, želim izraziti iskreno žaljenje zbog prekršaja pravila G.P 1.3 koji sam napravio. Shvatam ozbiljnost pravila o skemama i priznajem svoju grešku.Prošlo je sedam meseci otkako sam dobio ban, vreme u kojem sam pažljivo razmislio o svojim postupcima i shvatio važnost poštovanja pravila zajednice. Svestan sam da su pravila postavljena kako bi se očuvala ravnoteža i omogućilo svim igračima da uživaju u Grand Roleplay Projekatu.Ovim putem želim izraziti duboko žaljenje zbog svojih prethodnih postupaka i jasno izražavam svoju nameru da se pridržavam pravila u budućnosti. Molim vas da razmotrite moju situaciju i da mi pružite još jednu priliku da se vratim u Grand Roleplay Projekat.Svestan sam da sam prekršio pravila, ali želim vas uveriti da sam se promenio i da ću se od sada pridržavati svih propisa. Voljan sam preuzeti odgovornost za svoje postupke i aktivno doprinositi pozitivnom okruženju unutar zajednice.
Unapred zahvaljujem na razmatranju mog zahteva i nadam se da ćete uzeti u obzir moje iskreno izvinjenje i obećanje da ću se ponašati u skladu sa pravilima u budućnosti.

S poštovanjem, Maximos Makedonas

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Skam zalbe nisu appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom