bata broji mi na parkingu :) ,Sve u POV !
Ayan_Aezakmi Player Player Joined Jan 19, 2024 Messages 57 Mar 4, 2024 #1 bata broji mi na parkingu ,Sve u POV !
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Mar 4, 2024 #2 Pregled u toku!
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Mar 4, 2024 #3 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV od početka situacije, na vašem se POV vidi kako ste već prethodno imali neku interakciju sa igračem Imate 12 sati da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Postavite POV od početka situacije, na vašem se POV vidi kako ste već prethodno imali neku interakciju sa igračem Imate 12 sati da ispravite ove greške
Ayan_Aezakmi Player Player Joined Jan 19, 2024 Messages 57 Mar 4, 2024 #4 kakvu interakciju,kaze sta udaras a ja samo sjedim druze kazni ga puca na parkingu tad sam poceo snimat kad je izvadio oruzje !
kakvu interakciju,kaze sta udaras a ja samo sjedim druze kazni ga puca na parkingu tad sam poceo snimat kad je izvadio oruzje !
Marin Solo My silence is just another word for my pain. Player Joined Jan 1, 2022 Messages 1,917 Mar 5, 2024 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu! Greške nisu ispravljene