Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48498
Players nickname
Iris Vuitton
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 29, 2024
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/P7CSBIJ

Andelo_Nekci

Nis
Player
Dobar dan postavana administracijo naime prije par dana dobio sam ban za G.P 1.1 to jest deljenje akaunta molio bi vas da se jos jednom provere logovi zasto sam dobio ban na twink a znam kako mi je vec postovani Mujo odgovorio da Twink nije appelable jako bi mi bilo zao da izgubim taj acc posto sam ulozio puno truda i puno svog vremena pa bi mi bilo glupo krenuti ispocetka sa maina na kojem mogu igrati. Moja dva druga koja su dobila ban za isto to su vec dobili unban posto jkedan drug ima permu na twinku a drugi nema ban na twinku a mainovi su ima danas unbanani danas tako da ako se molim vas mogu proveriti logovi barem jednom puno bi mi znacilo i ako sam kojim slucajem prekrsio pravilo molio bi Muju da mi ako moze mozda pokazati kada sam prekrsio pravilo i gdje puno bi mi znacilo zbog svog onog truda da samo tako upadne u vodu kao da nikad nisam igrao ovaj najjaci projekat. Hvala!!!

Velik i srdacan pozdrav od Irisa!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom