Zdravo Mujo, Abrahame postovanje od mene ko god citao od vas dvojice ovo ce biti malo duze jer zelim biti surovo iskren pocetkom 2023 sam se razmislio premestiti iz EN#1 u RS#1 dugo sam igrao na EN#1 serveru i imao sam iskustva zeleo sam se prebaciti na nas server posto na engleskom nebi bilo vise ljudi sa nasih prostora i mislio sam da je vreme da se prebacim sto sam i uradio na accountu 38986 koji mi je zapravo main a vodi se kao (twink) sam dobio ban. Ispricacu vam zasto mi se main account vodi kao twink. Imao sam prijatelja iz nemacke koji mi je posudio epic games account kako bih mogao igrati na engleskom bio sam upucen da on ima taj account jos uvek ali mi nebi palo na pamet da zeli igrati grand na RS#1 te sam tako ja napravio account moj koji se vodi kao 38986 i koji se vodi kao twink od pocetka mog dolaska ja nemam main account u medjuvremenu je bio problem jer sam ja na mom pravom twinku prebacio sebi postom poruku ili pismo ne secam se i dobio sam ban na mom accountu 38986 i na twinku koji mi je bio 39...??? ne secam se tacno gde sam ja na oba dobio poruku pending perma (twnik) sto mi je bilo sumljivo jer znam da nemogu dobiti unban na twink iskren da budem uzivao sam na vasem projektu i zaista je lepo nema tu sta da se prica odlican projekat i sve pohvale ono sto mi je krivo sto svi prijatelji sa kojima sam se druzio jos tada igraju i uvek mi kroz glavu prodju dobra vremena kada sam i ja igrao voleo bih kada bi mogao da na account 38986 dobijem unban i da ga uracunate kao main ja sada imam drugi rockstar account te bi vam reko koji je rockstar ili ukoliko mogu da napravim novi account sa vasom dozvolom krenuo bih ispocetka i opet bi uzivao u roleplayu i radio zadatke sve sve izpocetka sta god vi odlucite shvaticu vas jer znam kako vam je i znam koliko trebate promisliti pre neke odluke ali verujte mi da nisam bio neki lik koji bi sada unistavao roleplay drugim igracima nego sam uvek bio tu da zabavim prijatelje i ljude na RS serveru ukoliko budem dobio priliku otvoricu sva 4 oka sto bi se reklo u smislu pazi cu i od mene necete cuti nista lose, samo pozitivno i nista vise ! Josjednom pozdrav za velikim velikim postovanje od mene.