1. Vaše ime IRL: Rino
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 10:00 do 22:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 sati.
6. Vaš Discord: sanjidalnk
7. Vaše ingame ime: Sanjil Sanchez
8. Vaš ID: 37948
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State.
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim da pomažem mladim i starijim igracima te zelim kazniti igrace koji kvare rp. Takoder smatram da bih dobro obavljao svoj posao kao admin.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje su prednosti te sto sam strpljiv i snalazljiv u zeznutim situacijama. Takoder zelim da sto brze naucim stvari i da budem sto bolji.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveca slabost je ta sto nekad preozbiljno svacam stvari.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Hoću, biti ću spreman.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Hoću, biti ću spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ponekad skola.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 10:00 do 22:00.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5 sati.
6. Vaš Discord: sanjidalnk
7. Vaše ingame ime: Sanjil Sanchez
8. Vaš ID: 37948
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State.
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim da pomažem mladim i starijim igracima te zelim kazniti igrace koji kvare rp. Takoder smatram da bih dobro obavljao svoj posao kao admin.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje su prednosti te sto sam strpljiv i snalazljiv u zeznutim situacijama. Takoder zelim da sto brze naucim stvari i da budem sto bolji.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveca slabost je ta sto nekad preozbiljno svacam stvari.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Hoću, biti ću spreman.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Hoću, biti ću spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ponekad skola.