Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved PG |19040 ,VDM,Pravilo dogadjaja 1.16,Generalno pravilo 3.3 |95

Status
Not open for further replies.
Your ID
15981
Players nickname
Vanja Ghosty
Suspect ID
19040,95
Date of violation
Mar 8, 2022
Time of violation
01:17
Proofs
https://youtu.be/eO67kDHDYgo

Ghosty996

Player
Player
Na snimku se vidi da me ID 95 namerno gazi i ako je imao mesta na desnoj strani da prodje najnormalnije .Na samom kraju snima ID 19040 koje je vozio GT 63 s Mercedes prelece dole do plaze i vozi sve vreme po plazi kako bi pobegao.I igrac ID 95 odbija da nam preda taoca a vec je iskoristio jedan uslov za jednog taoca koliko je i sam imao neko trazi jos da se pomerimo svi.Sve se moze videti i cuti na snimku.

Molim Admina da odvoji vreme za ovo i sve detaljno isprati da bi mogao da vrsi odgovarajuce mere,hvala unapred.

Ari Kisha

Player
Player
Na snimku se vidi da me ID 95 namerno gazi i ako je imao mesta na desnoj strani da prodje najnormalnije .Na samom kraju snima ID 19040 koje je vozio GT 63 s Mercedes prelece dole do plaze i vozi sve vreme po plazi kako bi pobegao.I igrac ID 95 odbija da nam preda taoca a vec je iskoristio jedan uslov za jednog taoca koliko je i sam imao neko trazi jos da se pomerimo svi.Sve se moze videti i cuti na snimku.

Molim Admina da odvoji vreme za ovo i sve detaljno isprati da bi mogao da vrsi odgovarajuce mere,hvala unapred.
Druze ti si stao pored puta kako oni mogu da prodju?Normalno da ce uradit vdm sta stojis na sred autoputa

Ghosty996

Player
Player
Druze ti si stao pored puta kako oni mogu da prodju?Normalno da ce uradit vdm sta stojis na sred autoputa
Druze nemoj da me zezas vidi se tacno na snimku kako ova dvojica prolaze desno od mene najnormalnije a on ide pravo na mene,a i vidi se kad krecem da trcim tamo koliko prostora imaju.

Ari Kisha

Player
Player
Druze nemoj da me zezas vidi se tacno na snimku kako ova dvojica prolaze desno od mene najnormalnije a on ide pravo na mene,a i vidi se kad krecem da trcim tamo koliko prostora imaju.
Ti nemoj mene da me zezas

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Napišite minute snimka u kojem se krše pravila.
Imate 6 sati

Ghosty996

Player
Player
3:22 se vidi u pozadini lik koji je vozio GT63s u radio PG tako sto je leteo po plazi ID 19040 sivi prsluk sa crvenik AK47 oko struka. 18:52 ID 95 me gazi i ako je ima mesta da prodje. 14:42 ID 95 je trazio uslov da se sklone barikade sto jesmo uradili ali on odbija da preda taoca.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Djelomično prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (95) dobit će kaznu za VDM
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom