Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19702
Players nickname
Ivan_Milosevic
Administrators nickname
Relja_Shayk
Date
Mar 5, 2024
Time
04:35
Proofs
-

Iki Mikipriki

Player
Player
Poštovana administracijom, zamolio bih da uvažite moju molbu jer stvarno volim da igram ovaj RP server i ne mogu da verujem da mi se desila toliko glupa greška. Sve što želim je da dobijem Unban, znam da mi to zvuči ne moguće u ovom trenutku i da vreme ne mogu da vratim u nazad. Ali vi mozete da ucinite moj ivot lepšim i da mi date još jednu šansu.
Problem je u tome što mislim da je način na koji sam kažnjen nepravedan i da to nisam zaslužio, igram ovaj RP server već više od 2 godine i uživam u svakom trenutku na njemu. Smatram da nisam kanjen sa razlogom jer sam ja optužen i kažnjen za korišćenje "auto clickera" i kažnjen sam na 60 dana. Ja sam u tom trenutku sedeo pored PC-a i gledao u telefon i samo kliktao (E), ali u jednom trenutku vidim da mi se ugasila igrica, ja sam mislio da mi je pukao NET ili da je nešto uobičajno. Kada sam ušao u server posle toga, video sam da sam dobio ban na 60 dana.
Stvarno bi mi bilo žao da mi na državu ode kuća vrenosti oreko 15mil i familija lvl3, kao i druge nekretnine i ljubimci za koje sam toliko dugo radio i mučio se. Hvala vam unapred na bilo kakvoj odluci, vi znate kako je najbolje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom